HOROSCOP

148

Articole recomandate

Berbec: Poate angajați o firmă care să vă lucreze ceva pe-acasă, în curte, să vă construiască un garaj, un atelier, un beci. E posibil să apară cineva care să vă aprindă imaginația și să vă faceți planuri de viață.

Taur: O să vă faceți timp și pentru nepoți, pentru copiii din familia lărgită care se pot juca împreună sau să practice un sport de echipa. O să mai dați niște bani, probabil ca să încheiați o situație școlară.

Gemeni: E cineva care-și face curaj să se întoarcă și să vă continuați relația sentimentală pentru că se poate. Încep să vină spre voi banii pe care-i așteptați de multă vreme.

Rac: Trebuie să rectificați acte până să aveți toate semnăturile ca să puteți face achiziții, să luați un credit, să vă cumpărați o casă. Sunteți pe punctul de a semna un contract și trebuie să fiți foarte atenți.

Leu: Poate vine rezultatul unor analize medicale și o să vă înzdrăveniți dacă o să urmați tratamentul prescris. Se poate să primiți un ajutor substanțial din partea cuiva apropiat.

Fecioară: Or să vă fie apreciate niște produse, o să le puteți vinde și să strângeți bani. Poate va trebui să amânați câteva demersuri, o lucrare de echipă, pentru că apar probleme neprevăzute.

Balanță: O să puteți da un examen, din nou, sau să faceți o contestație și să vă luptați pentru un scor mai bun, mai mare. O să fie nevoie să acordați o și mai mare atenție unor acte.

Scorpion: Se pare că o să legalizați o situație, că o să rezolvați, în sfârșit, probleme mai vechi și o să vă restartați, să începeți proiecte noi. Poate vi s-a aprobat o amânare a biletelor de vacanță.

Săgetător: O să vă puteți recupera banii de care aveți nevoie și o să-i folosiți pentru o vacantă sau puneți deoparte pentru o nuntă. E momentul să mai luați câte ceva nou pentru casă și să amenajați și un teren.

Capricorn: Se poate să recuperați o sumă importantă și să aveți pentru tot felul de cheltuieli. Multe dintre ele neprevăzute. O să reglați o situație contractuală, poate apar noi colaboratori.

Vărsător: E o chestiune de ordin sentimental și o să scăpați de frământări dacă o să vorbiți despre ce vă supară și ați vrea să se îndrepte. La serviciu sunt lucruri de pus la punct.

Pești: Intrați la cheltuieli pentru un plus de confort și fizic, și vizual, acasă, dacă sunt și ai voștri de acord. Se poate să reluați un hobby și să vi se alăture numeroși prieteni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 24 Iunie 2020
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Miercuri, 24 Iunie 2020
Stire din Fun : Isteț ca un inginer!
Marţi, 23 Iunie 2020
Stire din Fun : Iepurașul periculos
Marţi, 23 Iunie 2020
Stire din Fun : Evadăm din închisoare?
Marţi, 23 Iunie 2020
Stire din Fun : Ca două picături de apă
Pagina a fost generata in 2.4596 secunde