HOROSCOP

136

Articole recomandate

Berbec: Primiți bani și vă achitați datoriile care nu mai suportă amânare. Vor fi niște urgențe. E posibil să vă apucați de treabă pe acasă, dacă vreți să scutiți fonduri importante.

Taur: Se poate să vi se adauge o primă, bonuri valorice, pare să fie ceva compensatoriu care să v-ajute la cheltuielile familiale. Vă luați toate măsurile de precauție și o să umblați după acte și documente utile.

Gemeni: Vă interesați de o mașină de cumpărat și, în funcție de buget, o să luați una nouă sau la mâna a două. O să tot faceți eforturi ca să scăpați de datorii, de lucrurile care nu vă convin.

Rac: O să vă puteți înțelege mult mai bine cu partenerul de cuplu și o să vă și căsătoriți dacă nu ați făcut-o pană acum. Se poate să aveți o inițiativă care să vă ducă spre alt gen de muncă și să câștigați bani.

Leu: Poate faceți o modificare de buget și achitați datoriile și mai vedeți cu restul. Vă puteți lansa pe piață și voi cu ceva nou care să vă aducă un plus de prestigiu. Creativitatea e punctul vostru forte.

Fecioară: O să aveți de luat semnături, parafe, prelungiți actele și legalizați situațile care vă țineau în stadiul de provizorat. Aveți de făcut o serie de schimbări de imagine, poate umblați la stilul vestimentar.

Balanță: O să vă alegeți o destinație de vacanță, poate plecați cu biletul pe care l-ați primit mai demult și nu s-a mai putut pleca atunci. O să faceți demersuri ca să puteți pleca undeva.

Scorpion: Poate vă duceți la un consult medical, dacă până acum n-ați avut curaj; ar fi cazul să aflați ce se întâmplă. Sunt noutăți care vă pot folosi, legate de bani, credite, amânări.

Săgetător: Ați cheltuit poate prea mulți bani și trebuie să tăiați de undeva ca să echilibrați bugetul, că n-o să meargă altfel. Încă mai aveți de reglat ceva, acolo, la registrul afectiv, trebuie spus ce simțiți.

Capricorn: Poate mai cumpărați ceva nou pentru casă, reamenajați și grădina, plantați gazon, flori, amenajați spațiu de joacă pentru copii. Poate o să plătiți niște bani pentru școală, examene și alte lucruri de care aveți nevoie în perioada asta și o să fiți cu toate la zi.

Vărsător: Poate aveți un proiect particular la care să lucrați în măsura timpului disponibil și să vă suplimentați veniturile. Se poate să cheltuiți în continuare mulți bani, dar poate prindeți un contract serios.

Pești: E cineva tânăr care vrea să vă facă cunoscute sentimentele și să știe dacă intră în vederile voastre pentru o relație. Poate vă specializați într-un nou domeniu, faceți cumva să fiți în pas cu vremurile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 17 Iunie 2020
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Marţi, 16 Iunie 2020
Stire din Fun : Sex sau mămăligă?
Marţi, 16 Iunie 2020
Stire din Fun : Cum să ai un bolid în garaj
Luni, 15 Iunie 2020
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Pagina a fost generata in 1.4461 secunde