Horoscop

193

Articole recomandate

Berbec: Poți controla anumite gânduri, dorințe și intenții, dar nu și oamenii implicați. E nevoie de multă bunăvoință pentru a accepta că fiecare are limitele sale.


Taur: Ai vrea să te dai de trei ori peste cap și să te transformi într-o ființă diferită, una înzestrată cu acele calități pe care crezi că nu le-ai avut niciodată.


Gemeni: Vezi doar o parte a situațiilor pe care le trăiești, pentru că îți convine să fii subiectiv și să ajungi la ce concluzii dorești. Trebuie să știi că o astfel de păcăleală nu ține mult.


Rac: Există și o parte bună în situația ta actuală, și anume faptul că evoluția ta depinde numai de tine. Câte eforturi ești dispus să faci, atât vei evolua, pe toate planurile.


Leu: Ești prins în jocurile altora și uneori îți convine acest lucru, alteori nu. Situațiile de acest fel pot fi controlate, dar nu pe moment, ci în timp, atunci când se construiesc.


Fecioară: Cauți noi modalități de câștig, pentru a-ți asigura mai multe privilegii, dar în sinea ta știi că ai nevoie de siguranța pe care nu ți-o poate oferi nimeni, indiferent de preț.


Balanță: Să te cufunzi în propriile tenebre sufletești presupune anumite riscuri, dar dacă știi ce cauți și ai un scop bine definit, vei găsi și drumul înapoi.


Scorpion: Vezi limitările ca pe niște piedici de care nu crezi că vei scăpa vreodată, dar le poți vedea și ca pe oportunități de a dezvolta calități uitate sau complet necunoscute.


Săgetător: Ești în pericol să aluneci către o formă de gândire magică pe care ești capabil să o vezi la alții și căreia îi cunoști consecințele negative.


Capricorn: În ciuda nemulțumirilor, ai destule motive de recunoștință față de apropiați, cei care te-au însoțit până acum pe drumul vieții și vor continua să o facă și de acum încolo.


Vărsător: E cam complicat să trăiești în trecut și să speri că viitorul va fi diferit. Poate că prezentul nu e plăcut, dar este mai bine să nu te refugiezi în trecut sau în viitor.


Pești: Ai parte de o zi deosebit de interesantă, care-ți poate aduce numeroase satisfacții, pe care le descoperi fără efort, prin interacțiunea cu prietenii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 30 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Ce îl omoară pe un soț gelos?
Miercuri, 29 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Acum sunt funcționar public!
Marţi, 28 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Serviciile secrete ale țărilor lumii
Marţi, 28 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Al cui tată este cel mai rapid?
Pagina a fost generata in 0.7752 secunde