Horoscop

159

Articole recomandate

Berbec: Poate că ai lăsat prea mult timp unele responsabilități pe umerii altora și acum, când știi sigur că va trebui să le preiei, te simți nesigur și te îndoiești că le vei putea duce la capăt cu succes.


Taur: Ești mai sincer cu tine și asta se va vedea în tot ce spui și faci. Ai ocazia de a vedea cât de important este acest lucru, în special pentru liniștea ta sufletească.


Gemeni: Se spulberă o mulțime de iluzii la care ai ținut foarte mult. Ai reușit să îți colorezi viața cu ele pentru o vreme, dar acum vezi că erau false și nu te-au ajutat, din contră.


Rac: Ai parte de un context favorabil pentru a aprecia corect ceea ce ți-a oferit viața până acum și pentru a înțelege cum ți-ai putea arăta recunoștința.


Leu: E nevoie de o nouă abordare, mult mai generoasă, a problemelor din familie, ca să le poți depăși. Degeaba ai lista de vinovați, dacă nu o ai și pe cea de soluții.


Fecioară: Este o zi generoasă pentru orice încercare de a înțelege mai mult din evenimentele ce se petrec ori s-au petrecut în propria viață; pe această bază, sănătoasă, le vei putea aborda cu mai multă înțelepciune.


Balanță: Ești capabil să privești de undeva de sus, de departe, la situația în care te afli și să vezi partea bună a lucrurilor. Partea negativă o cunoști deja.


Scorpion: Poți vedea acum cât de mult contează calitatea relațiilor cu cei din jur și cât de multe poți realiza doar bazându-te pe bunăvoința pe care ți-o oferă.


Săgetător: A venit momentul să renunți la toate ițele pe care le-ai țesut în jurul unor apropiați și să recunoști că cele mai multe sunt doar rodul imaginației tale.


Capricorn: Simți nevoia să te eliberezi măcar de unele dintre poverile acumulate în timp și știi deja care este cea mai bună cale s-o faci: fii mai sincer și mai prietenos cu persoanele din jur.


Vărsător: Îți poți construi o altă viață, profund diferită de cea de acum, în cazul în care ești nemulțumit, dar acest lucru nu este posibil peste noapte sau fără eforturi corespunzătoare.


Pești: Te poți folosi de ocazia neprețuită pe care ți-o aduce ziua de astăzi, aceea de a deveni mai înțelept, mai calm și mai răbdător. Impulsivitatea ta nu este dușmanul celorlalți, ci al tău.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 12 Decembrie 2019
Stire din Fun : Dorința soldatului Bulă
Miercuri, 11 Decembrie 2019
Stire din Fun : Toți au dat câte 10 lei!
Miercuri, 11 Decembrie 2019
Stire din Fun : La ce face secretara reclamă?
Marţi, 10 Decembrie 2019
Stire din Fun : Moșu ține motorul mergând…
Pagina a fost generata in 0.6397 secunde