Horoscop

227

Articole recomandate

Berbec: Ești mai binevoitor cu cei din anturajul apropiat, pentru că vezi mai bine ce probleme au și cât de multe eforturi fac pentru a se apropia de tine. Se întrezărește o perioadă de succes.

Taur: Astăzi, simți dorința de a aborda cu mai multă seninătate orice fel de problemă, inclusiv pe cele care ți-au umbrit zilele trecute. Ești pregătit pentru orice scenariu și debordezi de energie molipsitoare.

Gemeni: Te preocupă sincer bunăstarea familiei, dar ar fi mai bine să începi cu bunăstarea sufletească. Ai nevoie de o curățenie generală și în casă, și în propriul suflet.

Rac: Astăzi, ar fi bine să asculți de vocea interioară care îți șoptește ce să lași în urmă și ce ar fi mai bine să ierți și să uiți, atât la tine, cât și la cei din jur.

Leu: Orice ai avea în minte, va trebui să recunoști că nimic nu se compară cu efectul terapeutic al apropierii de cei dragi, care te fac să uiți de supărări.

Fecioară: Ai ocazia de a te revigora pe toate planurile și de a apela la intuiție, care te ajută astăzi să vezi dincolo de ceața provocată de emoțiile negative.

Balanță: Începi să înțelegi de ce ai avut nevoie de atât de multe eforturi ca să ajungi unde ești în prezent. Acum culegi roadele și bucuria ta este perfect justificată.

Scorpion: Este o zi foarte potrivită pentru a clarifica tot ce te neliniștește în legătură cu evoluția profesională, relația cu superiorii sau cu familia din care provii.

Săgetător: Chiar dacă vei încerca, nu vei reuși să ignori nevoia de a te apropia de cei dragi cu cele mai bune intenții și de a le onora solicitările.

Capricorn: Poți debloca anumite situații într-o clipă specială, de inspirație, sau ți-ai putea da seama, pur și simplu, că aveai la îndemână cea mai bună soluție, dar nu ai văzut-o pentru că erai prea stresat.

Vărsător: Simți nevoia să dai dovadă de bunăvoință față de membrii familiei, dar și față de asociați sau parteneri de afaceri, chiar dacă ți-au provocat nemulțumiri.

Pești: Poți găsi soluții pentru diverse probleme, fără să ai în plan așa ceva. Vei fi surprins de faptul că, odată ce devii mai relaxat, mintea îți funcționează mult mai bine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 06 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Într-o seară cu lună plină…
Marţi, 05 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Logica studentului la examen
Luni, 04 Noiembrie 2019
Stire din Fun : În căutarea Câmpiei Panonice…
Luni, 04 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Arta de a vorbi cu superiorii
Luni, 04 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Pune-ți o dorință realizabilă…
Pagina a fost generata in 1.3849 secunde