HOROSCOP

184

Articole recomandate

Berbec: Ai nevoie de apropiere, de căldura iubirii pe care o găsești cel mai ușor în apropierea celor dragi, chiar dacă, uneori, negi acest lucru. Încearcă să petreci mai mult timp în familie. 


Taur: Ai ocazia de a trece mult mai ușor peste anumite neîmpliniri printr-un simplu schimb de idei, informații, păreri cu cei din anturajul apropiat. Împreună, sunteți mai puternici. 


Gemeni: Probabil vei răbufni din cauza prea multor responsabilități profesionale pe care ți le-ai asumat cu mare ușurință, dar nu ai știut exact cât te vor împovăra. 


Rac: Este posibil să nu îți poți explica unele reacții ale apropiaților și chiar ale tale, dar este esențial să fii binevoitor și respectuos în orice situație. 


Leu: Te bucuri de compania unor oameni speciali, cu preocupări speciale, care rezonează profund cu ceea ce ai vrea tău să fii sau să faci în existența proprie. 


Fecioară: Ziua aduce cu sine o șansă pe care o vei valorifica cel mai bine făcând ceea ce te pricepi mai bine, adică să te apropii de cei dragi, să le recunoști și onorezi sentimentele. 


Balanță: Ai parte de o zi specială, în care cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te retragi în mediul tău și să te bucuri de ceea ce găsești frumos pe acolo, împreună cu apropiații tăi. 


Scorpion: Ai șansa de a prinde aripi într-un proiect care poate produce schimbări profunde în viața ta și nu numai. Acum vezi că merită să faci eforturi pentru a crește, a te dezvolta. 


Săgetător: Visezi cu ochii deschiși la realizări care nu sunt posibile pentru simplul motiv că te bazezi pe ajutorul unor oameni care pot avea de pierdut din cauza planurilor tale. 


Capricorn: Poți ajunge la o dispoziție specială, bazată pe bunătatea profundă pe care o manifești mai rar sau foarte rar, deși îți face și ție bine să fii așa. 


Vărsător: Ai tendința de a măsura totul în funcție de ceea ce ți se oferă și uiți de nevoia ta fundamentală de a oferi. Această orientare nu te caracterizează și nici nu îți folosește la nimic. 


Pești: Este o zi deosebită, în care nu vei putea refuza căldura cu care se apropie de tine cei din jur și te vei înmuia imediat, oricât de supărat ai fi.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 11 Septembrie 2019
Stire din Fun : Stați cu șarpele în casă?
Miercuri, 11 Septembrie 2019
Stire din Fun : Tot la barul ăsta tragi…
Marţi, 10 Septembrie 2019
Stire din Fun : Maria nu face economie!
Marţi, 10 Septembrie 2019
Stire din Fun : Locul pentru tir
Marţi, 10 Septembrie 2019
Stire din Fun : Apeluri telefonice la monedă
Luni, 09 Septembrie 2019
Stire din Fun : Femeia nemulțumită
Luni, 09 Septembrie 2019
Stire din Fun : La pescuit…
Pagina a fost generata in 0.6277 secunde