Horoscop

161

Articole recomandate

Berbec: Poate că ție nu ți se pare, dar ai fost dăruit cu o generozitate care este activă în orice moment. Este suficient să fii într-o dispoziție binevoitoare.
Taur: Consideri că dacă ești suficient de amabil cu cei din jur și aceștia se vor simți obligați să facă același lucru. Unii da, alții nu, alții deloc.


Gemeni: Ai vrea să fii protejat de orice fel de lipsuri, dar nu ești foarte atent la ceea ce trebuie să faci ca să ajungi la această situație, care ție ți se pare ideală.


Rac: Ai acumulat un capital de imagine important în cercul de prieteni și apropiați și nu vrei să îl pierzi. Problema e că respectul de care te bucuri nu poate fi impus, nici măcar indirect.


Leu: Vei trece mai ușor peste orice problemă dacă vei accepta să faci tu cele mai multe eforturi ca să rezolvi ce apare la serviciu sau acasă.


Fecioară: Ai nevoie de o nouă atitudine față de propria persoană, să îți dai voie să fii așa cum ești de fapt, să te simți liber să fii așa cum ești tu.


Balanță: Mediul intim este locul de care ai nevoie astăzi pentru a-ți reveni, parțial sau total. Este suficient să te îndepărtezi puțin de toate problemele.


Scorpion: Ești convins că descurajarea este doar un obstacol cu care trebuie să lupți, rod al închipuirii tale sau a celor care o produc în viața altora.


Săgetător: Ești invitat să dai dovadă de respect față de sentimentele celor apropiați și să le acorzi locul pe care îl merită în viața ta.


Capricorn: Este important să ții cont de părerile celor cu care colaborezi pentru că ai putea avea surpriza de a descoperi oameni speciale care îți oferă idei foarte bune.


Vărsător: Ai idei bune, reușești să îți regăsești inspirația și starea de bine, pe plan psihic. Așa vei reuși să vezi și că încrederea în sine se construiește pas cu pas.


Pești: Există riscul să ajungi la reacții necontrolate, pe care să le evaluezi după ce trece furtuna, dar după cum ți se pare ție, nu așa cum au fost.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 07 Septembrie 2019
Stire din Fun : Bebelușul șmecher
Sâmbătă, 07 Septembrie 2019
Stire din Fun : În fața lui Dumnezeu
Sâmbătă, 07 Septembrie 2019
Stire din Fun : Atunci când trebuie bani…
Sâmbătă, 07 Septembrie 2019
Stire din Fun : Unde pleci la ora asta?
Sâmbătă, 07 Septembrie 2019
Stire din Fun : Un raport consistent…
Sâmbătă, 07 Septembrie 2019
Stire din Fun : Bulă fermier
Joi, 05 Septembrie 2019
Stire din Fun : În vizită la nebuni
Joi, 05 Septembrie 2019
Stire din Fun : Omida vorbitoare
Joi, 05 Septembrie 2019
Stire din Fun : Meseria de chirurg…
Miercuri, 04 Septembrie 2019
Stire din Fun : Blonda care știe să facă magie!
Pagina a fost generata in 0.8997 secunde