Horoscop

155

Articole recomandate

Berbec: Vei ajunge la anumite concluzii, poate predominant negative, despre relația cu cei dragi și sentimentele care vă unesc. Pesimismul nu este un sfetnic bun. 
Taur: Sigur există și o parte bună în orice situație, trebuie doar să vrei să o vezi și să o apreciezi. De obicei, îți dai seama de acest lucru după un timp, nu imediat. 


Gemeni: Te agiți mai mult decât de obicei pentru sau din cauza celor dragi și te amăgești că asta înseamnă că îți pasă de ei cu adevărat. 


Rac: Ai nevoie de un efort sincer de recuperare a liniștii sufletești, în cazul în care ai pierdut-o. Poți discuta cu un specialist în astfel de probleme sau cu un prieten foarte bun.


Leu: Este esențial să păstrezi o oarecare distanță față de situațiile care te supără. Dacă vei face acest lucru, vei reuși să le vezi așa cum sunt, de fapt. 


Fecioară: Gândul cel bun este cel care te îndeamnă să fii înțelegător cu cei din jur și să iei în considerare faptul că fiecare are problemele sale de rezolvat. 


Balanță: Unele dintre cele mai puternice deziluzii pe care le-ai suferit în ultima vreme au venit pe fondul unor exagerări de-ale tale. Poate că ai fost prea generos în aprecierea partenerilor.


Scorpion: Ai acces la persoane care chiar te pot ajuta, dar este foarte important cum anume vei formula această nevoie. Trebuie să îți păstrezi demnitatea.


Săgetător: Te hrănești cu convingeri vechi, zicând că doar așa vei putea să îți păstrezi locul care ți se cuvine în familie și societate. Dar trecutul e trecut și ar trebui să îl lași în urmă. 


Capricorn: Ar fi bine să te orientezi cum faci de obicei, adică să aduni informații și doar pe baza lor să tragi concluzii sănătoase, utile pentru viitor. 


Vărsător: Dacă ai aduna toată bunăvoința de care ești în stare, ai putea să schimbi ceea ce nu îți convine în relația cu cineva drag. Însă este o realizare care cere un efort important.


Pești: Te bucuri de aprecieri din partea unor colegi, ceea ce compensează, cumva, lipsa semnalelor pozitive din partea superiorilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 29 August 2019
Stire din Fun : Ghici cine sunt…
Joi, 29 August 2019
Stire din Fun : Nebunii în exercițiu
Joi, 29 August 2019
Stire din Fun : Așteptând trenul…
Marţi, 27 August 2019
Stire din Fun : Un cowboy adevărat…
Marţi, 27 August 2019
Stire din Fun : Ce mărime ai la pantofi?
Marţi, 27 August 2019
Stire din Fun : Blonda și naftalina
Luni, 26 August 2019
Stire din Fun : Cine duce gunoiul?
Luni, 26 August 2019
Stire din Fun : Întrebarea greșită…
Luni, 26 August 2019
Stire din Fun : Viața în Florida
Pagina a fost generata in 2.186 secunde