Horoscop

154

Articole recomandate

Berbec: Unele situații te pot surprinde, fără a te deruta însă prea mult, mai ales când vine vorba de grupul de prieteni sau de rudele mai puțin apropiate. 
Taur: Este esențial nu doar să îți păstrezi stăpânirea de sine, ci și să înțelegi că orice formă de duritate va genera un răspuns similar, chiar și din partea celor care te iubesc. 


Gemeni: Tocmai pentru că nu știi precis ce se petrece dincolo de privirile tale directe, ar trebui să schimbi tactica și să fii mult mai rezervat în tot ce faci. 


Rac: Ar fi bine să ții cont de semnalele pe care le primești de la propriul corp sau de cele pe care ți le trimit superiorii, care îți vor atrage atenția că a scăzut calitatea muncii tale. 


Leu: Poți fi cauza unor noi probleme în cuplu sau motivul pentru care această relația va avea, de acum înainte, o evoluție foarte frumoasă. De tine depinde cum vor merge lucrurile… 


Fecioară: Poate fi o zi deosebit de dificilă în cuplu sau în alte asocieri importante, pentru că nu mai poți ține sub control anumite temeri, îndoieli și intuiții negative. 


Balanță: Te gândești la trecut, la ceea ce prețuiai altădată, apoi faci o comparație cu ceea ce prețuiești acum și te feliciți când realizezi că oamenii, mai ales cei dragi, sunt o comoară. 


Scorpion: Sunt multe de rezolvat, de clarificat și de adus la lumină din toate problemele legate de resursele pe care le ai în acest moment. Ai nevoie de mult curaj și determinare.


Săgetător: Ai tendința de a te exprima dur, crezând că așa vei reuși să intimidezi câțiva dintre adversari și că aceștia se vor retrage din calea ta. Este o iluzie inutilă și dureroasă.


Capricorn: Vrei, nu vrei, privești spre viitor și ce vezi acolo nu îți este deloc pe plac, poate și pentru că nu ai proiectat nimic, ci te-ai lăsat, pur și simplu, în voia sorții. 


Vărsător: Te preocupă rădăcinile, fie în sensul că te ocupi de trecut, de problemele care vin de acolo, fie pentru că vrei să lași în urmă neîmplinirile cele mai dureroase.


Pești: Este o zi deosebit de complicată, din cauza intensității unor trăiri legate în special de păstrarea unui loc de muncă și de relațiile cu oamenii de acolo. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 07 August 2019
Stire din Fun : Traumatisme din război
Miercuri, 07 August 2019
Stire din Fun : Badea Gheorghe la vamă
Miercuri, 07 August 2019
Stire din Fun : Creier de femeie sau de bărbat?
Marţi, 06 August 2019
Stire din Fun : Soțul bănuitor
Marţi, 06 August 2019
Stire din Fun : Ce dorințe ascunse au directorii?
Sâmbătă, 03 August 2019
Stire din Fun : Cum să îți organizezi bugetul
Sâmbătă, 03 August 2019
Stire din Fun : Soldații și papagalul
Sâmbătă, 03 August 2019
Stire din Fun : Business ca la carte
Pagina a fost generata in 0.9231 secunde