Horoscop

156

Articole recomandate

Berbec: Este posibil să descoperi că ai acumulat multe rețineri, temeri sau îndoieli în legătură cu cei din anturajul apropiat. Trebuie să te eliberezi de ele, sunt o povară inutilă.

Taur: S-ar putea să nu mai ai acces neîngrădit la persoanele care te pot ajuta, dar asta nu trebuie să devină un motiv de pesimism sau de concluzii negative.

Gemeni: Sunt posibile agravări ale unor probleme din familie, poate și din cauza unor decizii neinspirate pe care le-ai luat doar ca să te răzbuni pe cineva.

Rac: Ceva nu funcționează așa cum ți-ai dori în relațiile de familie sau cele profesionale. Poate fi doar un nor negru care se va risipi în scurt timp, dacă nu insiști pe aceste neplăceri.

Leu: Relațiile cu cei dragi ar trebui să fie o preocupare constantă și să înveți, dacă nu știi deja, să le abordezi constructiv, frumos, cu multă bunăvoință.

Fecioară: Poate că unii dintre apropiați nu sunt de acord cu tine și consideri că greșesc grav. Însă nu trebuie să uiți că au și ei dreptul la propria opinie, chiar dacă este una greșită.

Balanță: Se pot complica relațiile de la locul de muncă, poate și din cauza unor erori pe care nu le-ai remediat. Este important să fii responsabil și atent în tot ce faci.

Scorpion: Ai motive de nemul-țumire, dar, dacă ai învățat deja să fii constructiv, le vei aborda ca motivații pentru a depune eforturi serioase, ca să îți vezi realizate planurile.

Săgetător: E drept că nu poți controla soarta unora dintre relațiile importante și asta te stresează în mod deosebit, dar, în acest context, stresul poate deveni sursa unor noi probleme.

Capricorn: Poate fi o zi deosebit de neliniștitoare, dacă vei merge pe o singură variantă de evoluție a unor situații și nu vei accepta nici măcar ideea că există și alte posibilități, poate chiar mai bune.

Vărsător: Dincolo de neplăcerile momentului, cum ar fi cele provocate de lipsurile materiale, există și posibilitatea de a rezolva câte ceva, cu ajutorul celor din familie, de exemplu.

Pești: Dacă ai fi mai atent decât de obicei la reacțiile celor din jur față de tine, ai observa că e nevoie de toleranță, ca să obții cooperarea lor sinceră, nu impusă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Mai 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3631 secunde