Horoscop

161

Articole recomandate

Berbec: Cauți sprijin în familie și sunt șanse mari să îl și obții, mai ales dacă îl ceri frumos și nu încerci să le impui celorlalți părerile și planurile tale. Fii deschis cu cei de alături și vei fi surprins la cât de săritori la nevoie sunt.


Taur: Vei dori să îți schimbi preocupările, odată cu starea de spirit, care va deveni mai luminoasă chiar de dimineață, deși ai destule pe cap și problemele sunt tot nerezolvate. Nu pierde timpul pe proiectele voluminoase, ci rezolvă-le pe alea mai mici pentru început.


Gemeni: Îți îndrepți atenția spre cei din anturaj, care s-au dovedit mai puternici decât tine în situații dificile. Orgoliul te poate face să te învârți în jurul cozii, în loc să spui exact ce vrei de la ei. 


Rac: Treci la preocupări mai pământești, cum ar fi cele financiare, dar nu oricum, ci având o puternică motivație de a ieși din rând, de a depăși limitele pe care ți le-ai impus până acum. 


Leu: Începe să îți revină tonusul pe care îl așteptai și de care aveai nevoie pentru a face planuri de viitor și a căuta asociați pe măsura acestora. Cu energia lucrativă pe care o ai vei reuși să îți îndeplinești scopurile zilei de azi.


Fecioară: Începând de astăzi, vei beneficia de sprijinul discret al unor persoane care te apreciază sincer. Starea de sănătate poate cunoaște o îmbunătățire serioasă. 


Balanță: Te apropii cu mare bucurie de un nou grup de oameni față de care ai sentimente frumoase, intense. Îți faci planuri de viitor cu aceste persoane minunate. 


Scorpion: Începe să te preocupe mai mult imaginea, autoritatea de care te bucuri la serviciu și în familie. Ai multe de făcut pentru a repara ce ai stricat în ultima vreme. 


Săgetător: Planurile tale de viitor prind aripi, chiar dacă nu sunt esențiale. Pot fi doar proiecte de vacanță sau de recuperare a unor etape de studiu pe care le-ai amânat. 


Capricorn: Ești atras irezistibil de ocuparea unei poziții de forță în familie, ca să poți gestiona resursele așa cum crezi de cuviință. Chiar dacă ție îți convine, cei dragi vor reacționa și s-ar putea opune. 


Vărsător: Relațiile trec pe primul plan, chiar dacă nu îți convine. Acum vezi cât de important este acest domeniu al vieții tale și cât de multe decurg de aici.


Pești: Preocuparea pentru muncă și cea pentru o stare de sănătate foarte bună, simultan, vor deveni motorul acțiunilor tale în perioada următoare. Ai grijă totuși, să nu cheltui prea mult pe remedii naturiste ineficiente.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 09 Iulie 2019
Stire din Fun : Bunica și anticoncepționalele
Marţi, 09 Iulie 2019
Stire din Fun : Prima zi de lucru
Vineri, 05 Iulie 2019
Stire din Fun : Nu toți vor să plătească!
Vineri, 05 Iulie 2019
Stire din Fun : Of, săraca fată…
Pagina a fost generata in 0.8609 secunde