Horoscop

162

Articole recomandate

Berbec: Veți rezolva câteva probleme legate de starea spirituală. Deși dimineața vă veți trezi cu o stare de tristețe, cel mai probabil din cauza tensiunilor acumulate în ultima vreme. 
Taur: Sunteți pregătit pentru o schimbare majoră în materie de look. Apelați la schimbări curajoase, dar în modă și ajungeți să arătați superb.
Timpul petrecut alături de familia voastră și de prieteni, vă va ajuta să vă destindeți și să vă puneți gândurile în ordine.


Gemeni: Sunteți fascinat de detaliile din rutina zilnică pe care în mod normal nu le observați. Priviți cu ochi noi la cei din jur și rămâneți mirați de câtă bunătate vă înconjoară. Nu lăsați micile neplăceri să vă schimbe starea în care vă aflați.


Rac: Țineți-vă portofelul neatins, chiar dacă anumite persoane vor cere un împrumut. Există posibilitatea să aveți nevoie de o anumită sumă de bani pentru a face în sfârșit o achiziție la care râvneați de multă vreme. Aveți, în sfârșit, șansa de a cumpăra acest produs deosebit de important pentru voi.


Leu: Sunteți în căutarea unor prieteni adevărați. Deși ați avut alături în ultima vreme multe persoane care v-au oferit ajutor la nevoie, simțiți nevoia să aflați cine, din jurul vostru, este cu adevărat de încredere. Dacă simțiți că nu vă puteți destăinui problemele adunate recent, puteți apela online la un prieten virtual.


Fecioară: Această zi ar putea părea banală și plictisitoare, dar nu este deloc așa. Veți fi surprinși să aflați că partenerul de viață se află într-o situație complicată la locul de muncă, lucru despre care a evitat să vă povestească în ultimul timp. O veți asculta cu atenție și veți căuta împreună o rezolvare.


Balanță: Vă simțiți rebele și uitați să terminați treburile casnice. Vremea extraordinară de afară vă va oferi momente de neuitat și veți ajunge la o concluzie pe care nu o veți regreta. Simțiți din tot sufletul că persoana de alături este potrivită pentru voi și vreți să îmbătrâniți împreună.


Scorpion: Ajunși la concluzia că aveți un obicei nesănătos de prea multă vreme, luați hotărârea să faceți o schimbare. Deși va fi greu să scăpați de acest viciu, prietenii și familia vă vor fi alături prin acest proces, contribuind cu diferite activități.


Săgetător: Veți rămâne uimit de frumusețea și aspectul fizic al unui vechi prieten, întors recent în oraș, care vă va face o vizită surpriză. După mai multe povesti, vă veți restabili relația călduroasă care era odată între voi.


Capricorn: Aveți planuri de a redecora casa. Vă puneți de comun acord cu persoana dragă de a face noi aranjamente care vă vor stimula creativitatea și care vă vor apropia unul de celălalt.


Vărsător: Chiar dacă în ultima vreme v-ați acordat prioritate, ceea ce nu este deloc un lucru rău, trebuie să înțelegeți că multe persoane din cei dragi au nevoie de ajutor sau de cineva cu care să vorbească


Pești: Sunteți hotărât să riscați totul și ajungeți să faceți o alegere greșită care va avea impact asupra relațiilor cu cei din jur. Nu vă grăbiți să reacționați negativ la știrile care vă cutremură, căci acestea pot fi niște invenții.  






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 03 Iulie 2019
Stire din Fun : Copilul geniu, bucurie la părinți
Marţi, 02 Iulie 2019
Stire din Fun : Nu cunoaștem de undeva?
Marţi, 02 Iulie 2019
Stire din Fun : Cheltui cum te duce capul
Pagina a fost generata in 0.9157 secunde