HOROSCOP

174

Articole recomandate

Berbec: Privești ziua destul de sceptic, începi încet munca și o duci cu greu la capăt. Motivația personală este foarte scăzută și doar energia venită din discuțiile cu familia te poate scoate din impas. 


Taur: Cei mai mici decât tine nu îți ascultă povețele și ajung în probleme pe care tot tu le rezolvi. Respiri ușor atunci când afli că ți se întorc banii investiți într-un proiect riscant. Petreceți cu prietenii succesul zilei de azi. 


Gemeni: Sunteți greu de distras din gândirea adâncă și starea meditativă în care v-ați cufundat de dimineață. Puneți la cale un proiect important și aveți grijă la cele mai mici detalii. 


Rac: Faceți planuri de familie, pentru să se apropie vacanța. Cei mai în vârstă vă bat la cap cu grijile lor, însă vă dau și sfaturi valoroase pe care merită să le implementați. 


Leu: Sunteți extraordinar de vivace. Trăiți la maxim fiecare clipă și vă simțiți fericit pe tot parcursul zilei alături de prieteni. Fiți atent ca în momentele de extaz să nu faceți promisiuni pe care nu le veți putea îndeplini. 


Fecioară: Nu lăsați emoțiile să vă ghideze comportamentul. Sub influența unui astfel de impuls, riscați greșeli ireparabile. Mai precis, e posibil să acuzați o persoană nevinovată și să vă faceți dușmani. 


Balanță: Fluxurile mari de informații vă determină să luați o pauză de la ocupația curentă și să vă adunați cu gândurile. Aveți nevoie de odihnă și nu uitați să vă debarasați de gândurile negative. 


Scorpion: Nu vă stabiliți obiective laborioase, încercați să abordați proiecte multiple, dar simple. Familia și prietenii vă sunt aproape și vă recunosc eforturile, făcându-vă să vă simțiți apreciați și fericiți alături de ei. 


Săgetător: Crește riscul de a dobândi un produs complet inutil, mai ales că intenționați să cumpărați de pe internet. Nu sunteți amenințat de o lipsă totală de bani dacă acum închideți robinetul achizițiilor inutile. 


Capricorn: Veți îndeplini un obiectiv de lungă durată. Veți începe în sfârșit să comunicați cu persoana care a evocat mult dorința în sufletul vostru. 


Vărsător: Căutați timp liber pe țărmul celei mai apropiate ape. Odihna pe plajă poate fi combinată cu cărți de lectură, vizionarea filmului preferat sau un seminar online. Principalul lucru este că ziua aceasta vă oferă numai sentimente bune și pozitive. 


Pești: Sunteți predispus să intrați în conflicte personale cu cei de la muncă. Nu vă pierdeți cumpătul și alegeți calea compromisului. Acest lucru este important nu numai pentru tine, ci și pentru persoana pe care o reasigurați de loialitatea voastră.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 03 Iulie 2019
Stire din Fun : Copilul geniu, bucurie la părinți
Marţi, 02 Iulie 2019
Stire din Fun : Nu cunoaștem de undeva?
Marţi, 02 Iulie 2019
Stire din Fun : Cheltui cum te duce capul
Sâmbătă, 29 Iunie 2019
Stire din Fun : Vecina, zilnic în vizor
Sâmbătă, 29 Iunie 2019
Stire din Fun : Cum stă treaba cu capitalele europene
Pagina a fost generata in 0.8209 secunde