HOROSCOP

155

Articole recomandate

Berbec: Astăzi ai parte de momente unice de sinceritate și reușești să descoperi persoanele dragi dintr-o altă perspectivă. Nu pierdeți magia pozitivă a zilei și continuați să visați alături de cei care vă pot ajuta în a aduce visele la realitate. 
Taur: Sunteți entuziasmat de schimbările pe care urmează să le întreprindeți în viață. Acest entuziasm nu va anula totuși, un conflict cu partenerul de viață. Păstrați calmul și abordați problema fără a trece la nivel personal.


Gemeni: Încercați să faceți economii și nu vă pierdeți cumpătul când vine vorba de o nouă achiziție valoroasă. Există riscul să risipiți bugetul familiei pe un lucru fără valoare care o să stârnească mari probleme financiare.


Rac: Energia lucrativă va părăsit cu desăvârșire și țineți să treceți prin stări neprofesionale. Veți fi alături de niște persoane foarte importante, care se vor arăta extrem de interesate de tine. Nu ezitați să ieșiți spre noi aventuri.


Leu: Este un moment bun să faceți o introspecție și să vă întoarceți comportamentul pe fiecare parte. Analiza personală va scoate la iveală faptul că ați fost un partener foarte mofturos și anumite lucruri au stârnit dezaprobarea partenerului de viață.


Fecioară: Sunteți dispus să ajutați persoanele care au nevoie de ajutor fără ca acestea să îl ceară. Acest lucru vă va propulsa să faceți cunoștință cu oameni noi care o să vă prindă de folos în viitorul apropiat.


Balanță: Aveți parte de schimbări de decor majore. Vă va lua mult timp să vă ajustați la noul regim de viață. Sunteți norocos să aveți susținerea celor dragi, dar și a prietenilor care te susțin moral în provocările date.


Scorpion: Pasiunea domină toate celelalte simțuri, iar acest fapt determină să faci alegeri greșite. Vă atașați de persoanele nepotrivite și riscați să pierdeți energie valoroasă pe care nu o să o puteți recupera prea ușor.


Săgetător: Grăbiți-vă să terminați ceea ce ați început cu câtva timp în urmă. Proiectele lăsate în voia sorții țin să aducă complicații ce vor necesita soluții costisitoare și de lungă durată.


Capricorn: Veți întâlni o persoană care vă va schimba perspectiva în care vedeți lumea. Înconjurat de dragoste și căldură înfloriți în cele mai frumoase culori. Profitați de timpul valoros pentru a reface relațiile vechi. 


Vărsător: Aveți nevoie de timp pe care să îl petreceți relaxându-vă și practicând hobbyurile care vă aduc bucurie și vă încarcă cu energie. Antrenați membrii familiei în ocupațiile preferate pentru a avea parte de o zi cu adevărat specială.


Pești: Luați cont de sfaturile pe care le primiți de la o persoană în vârstă în materie de dragoste. Perioada prin care treceți cu persoana dragă poate deveni mai agreabilă prin ajustarea unor mici detalii în propriul comportament.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 02 Iulie 2019
Stire din Fun : Nu cunoaștem de undeva?
Marţi, 02 Iulie 2019
Stire din Fun : Cheltui cum te duce capul
Sâmbătă, 29 Iunie 2019
Stire din Fun : Vecina, zilnic în vizor
Sâmbătă, 29 Iunie 2019
Stire din Fun : Cum stă treaba cu capitalele europene
Sâmbătă, 29 Iunie 2019
Stire din Fun : Cum scoți din minți o femeie
Pagina a fost generata in 1.4578 secunde