HOROSCOP

246

Articole recomandate

Berbec: Pui în balanță câteva situații din care trebuie să extragi concluzii și să iei decizii. Este un moment important pentru tine, și reușești să îl pui pe lista priorităților. Doar așa vei avea mintea limpede să obții rezultatul scontat. 


Taur: Nu te mai crampona în chestii minore și refuză să crezi că viața este dură și nedreaptă cu tine. Este adevărat că poate ai de muncă mai mult decât ceilalți, dar nu uita că lucrurile obținute cu ușurință vor fi pierdute în același mod. Fii un luptător!


Gemeni: Canicula nu te împiedică să ai grijă de tine și să îți duci la bună îndeplinire toate planurile pe care ți le-ai făcut de-a lungul săptămânii trecute. Așadar, vei fi fericit cu micile realizări. 


Rac: Ai dat înapoi de o mie de ori, iar acum ai decis să o iei de la capăt. Ai ales un drum anevoios, dar în acest mod satisfacția va fi și mai mare. Nu te mai teme din cauza competiției, ci fă lucrurile pentru tine. Nu te mai compara cu ceilalți. 


Leu: Nu este de mirare că ai rămas cam singur în ultima perioadă. Nu te mai întreba de ce, ci întreabă-te ce te face să fii atât de orgolios și cu nasul pe sus. Privește-i pe cei din jurul tău. Fiecare om este minunat în felul lui. 


Fecioară: Ai trecut prin multe momente care te-au făcut să te îndoiești de așa numitul noroc în viață. Însă acum, ai ajuns la concluzia că norocul ți-l faci cu mâna ta și dacă muncești și ești perseverent poți obține totul. 


Balanță: Dai ochii cu un om care ți-a făcut un rău major și pe care ai tot încercat să-l ocolești în ultima perioadă. Va fi testul suprem pentru tine.


Scorpion: Ai câteva îndoieli atunci când partenerul de viață îți spune că pleacă în călătorii de serviciu tot mai des. Îl suspectezi de infidelitate, dar atenție! Până la proba contrarie nu ar fi indicat să îi faci scandal sau scene de gelozie. 


Săgetător: Cu iubirea stai destul de bine, mai ales acum că partenerul de viață ți-a acceptat programul încărcat și este alături de tine și la bine și la greu. Problemele din cuplu se rezolvă prin comunicare, nu prin despărțire!


Capricorn: Ai bifat cam multe cheltuieli în ultimele zile, motiv pentru care decizi să iei o pauză. Ar fi cazul să reîncepi să strângi, căci urmează câteva evenimente care te vor lăsa cu o gaură serioasă în buget. 


Vărsător: Nu prea are importanță unde alegi să pleci în perioada următoare, din moment ce familia îți va fi aproape. Este momentul să petreci mai mult timp cu cei dragi.


Pești: Ai decis să pui pe hârtie un plan care să îți schimbe viața în bine, pas cu pas. De la locul de muncă și până la sănătate, vrei schimbări pe toate planurile. Este timpul să ai grijă și de inima ta. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 24 Iunie 2019
Stire din Fun : Gospodina, parchetul și crima
Joi, 20 Iunie 2019
Stire din Fun : Copiii sunt luxul vieții
Pagina a fost generata in 2.0291 secunde