€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

HOROSCOP

Ştire online publicată Miercuri, 19 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: Ai multe idei în cap, mai ales în legătură cu familia, cu casa, cu problemele nerezolvate din acest domeniu. Este un lucru bun, cu condiția să te ocupi personal de toate acestea, nu să le repartizezi altcuiva. 


Taur: Ești agitat, iar rezultatele acțiunilor pe care le considerai de succes iminent nu te vor mulțumi nici pe tine, nici pe cei care le-au cerut. Ar fi mai bine să îți dozezi și eforturile, și voința. 


Gemeni: Începi să te ocupi personal de problemele importante, cum ar fi cele financiare. În cale, totuși, îți stă motivația negativă, teama de viitor. Ar fi bine să privești mai deschis spre oportunitățile de a le rezolva cu ajutorul cuiva. 


Rac: Te vezi ajungând departe, suficient de departe cât să nu mai fii nevoit să suporți limitările impuse de nimeni. Încearcă să nu te mai amăgești, căci este posibil ca propriile constrângeri să fie de vină. 


Leu: Ești convins că numai un gest foarte curajos te poate duce mai aproape de o realizare pe care o dorești cu adevărat. Ai dreptate, dar există și o condiție, să nu ignori riscurile. 


Fecioară: Imediat te cuprinde entuziasmul celor cu care te întâlnești și te lași dus de acest val. După ce trece valul, va trebui să devii tu sursa acestei energii pozitive care te motivează. 


Balanță: Te implici total în rezolvarea unor probleme legate de valorificarea unui talent. Este o intenție mai veche, care între timp a ajuns la maturitate. Familia și persoanele dragi te vor susține, de aceea nu ezita să încerci ceva nou. 


Scorpion: Îți merge mintea foarte bine și poți descoperi soluții deosebite pentru problemele din casă, din familie sau din interiorul tău. Sfaturile celor din jur îți prind de mare folos, căci vin de la persoane care au experiență. 


Săgetător: Poți primi sugestii dintre cele mai interesante de la apropiați, dar la fel de bine poți fi tu cel care vine cu propuneri ieșite din comun, în urma unor discuții cu cei din anturaj. Nu lua niciun sfat prea personal și interpretează cu atenție mesajele ascunse. 


Capricorn: Ești dispus să investești într-o cu totul altă direcție de dezvoltare decât cele pe care le-ai abordat până acum. E un gest curajos, iar intuiția îți spune că ești pe drumul cel bun. 


Vărsător: Ești capabil de gesturi ieșite din comun, menite să atragă atenția asupra ta și asupra propunerilor cu care te prezinți în fața celorlalți și la serviciu, și acasă. Bine ar fi să te și țină atitudinea asta. 


Pești: Dacă privești cu optimism evenimentele care ți se întâmplă în această etapă a vieții, o să ai succes enorm în schimbările pe care ai de gând să le efectuezi. Dinamismul și energia te țin departe de rutină.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7135 secunde