Mai multe ştiri online:

HOROSCOP

Ştire online publicată Vineri, 14 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: Viața socială este activă și vă permite să faceți cunoștință cu persoane care să vă ajute în afacerile viitoare. Începe o lungă etapă în care îți vei valorifica talentele și toate capacitățile tale creatoare. 


Taur: Faceți declarații inspirate și atrăgătoare, chiar dacă sunt greșite. Sunteți optimist, gata să vă entuziasmați la propunerea persoanei iubite doar de a vă plimba prin parc. Orice activități ce sunt legate de amenajarea locuinței trebuie supravegheate cu atenție. 


Gemeni: Vă demobilizați ușor, pentru că sunteți bulversat și lipsit de energie. Nerăbdarea este principala sursă de gafe și neplăceri la muncă. Consolidați-vă pozițiile prin a petrece mai mult timp cu familia.  


Rac: Dacă vă derobați de responsabilități, vor apărea numeroase conflicte. Aveți parte de prieteni foarte buni ce acționează și te ajută să rezolvi tot ceea ce nu ai cum să finalizezi. Chiar și în perioada mai agitată toată lumea te admiră. 


Leu: Treci prin momente periculoase, pentru că nu mai ții seama de eventuale riscuri. Ofertele pe care le primești te forțează să iei atitudine în probleme profesionale. Nu trebuie să eziți să pui ideile noi în practică, deoarece te vor ajuta să îți îmbunătățești statutul social. 


Fecioară: Nu te poți adapta la noile cerințe ale poziției ocupate la serviciu ori în familie. Vei prefera să ignori ofertele amicale, căci este posibil să fie însoțite de dorințe ascunse. Persoana iubită acceptă tot ceea ce îi propuneți și culmea este că situația și reacțiile respective vă plictisesc. 


Balanță: Aveți parte de noroc și situații în care nu o să vă credeți ochilor. Nu uitați însă că eforturile depuse în a vă atinge scopurile nu trebuie diminuate. Persoana iubită vă susține și să oferă suportul necesar pentru a începe noi proiecte și idei. 


Scorpion: Sunteți singur într-o lume unde nimeni nu vă înțelege, însă aveți parte de momente plăcute dacă vă ancorați în sânul naturii. Chiar dacă vă simțiți izolat, vă reîncărcați bateriile în propria companie. 


Săgetător: Sunteți decis să faceți schimbări de mari proporții pentru a vă asigura confortul și buna evoluție pe plan social. Prietenii vă sunt alături, însă bucuria de succesul tău este pe alocuri acompaniată de gelozie. 


Capricorn: Vă simțiți greoi și indispus în prima parte a zilei, însă situația se schimbă odată ce o veste bună vă desfată simțurile. Nu ezita să faci mișcare în natură, este foarte posibil să descoperi o nouă pasiune! 


Vărsător: Aveți parte de o zi neobișnuit de comună, rutina fiind obositoare și deprimantă. Desfătați-vă în largul prietenilor, ei sunt cei care au capacitatea de a-ți reîncărca bateriile. 


Pești: Sunteți fericit și radiați de energie, oferind celor din jur o stare de bine cu adevărat molipsitoare. Încercați să luați decizii cât mai raționale, căci starea de bine influențează rezultatele dorite.
Distribuie :

Articole din aceeaşi secţiune

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8723 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4057 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2786 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3019 secunde