Mai multe ştiri online:

HOROSCOP

Ştire online publicată Joi, 13 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: Unele activități pe care le-ai considerat finalizate se vor dovedi a nu fi soluția ideală, motiv pentru care va trebui să revii asupra lor. Poți semna acte financiar-contabile sau diferite contracte.


Taur: Situația materială se va îmbunătăți într-o oarecare măsură. Vei primi oferte de colaborare care se vor dovedi cât se poate de avantajoase. Propunerile pe care le vei primi vor trebui studiate cu atenție.


Gemeni: Dorința de a te implica în activități mai deosebite te poate aduce în situația de a-ți asuma riscuri inutile. Încearcă să fii mai ponderat, altfel vei face greșeli ce te vor costa mult în viitorul apropiat.


Rac: Ai tendința de a te implica în activități dintre cele mai diverse, dar, deși energia fizică nu îți lipsește, ar fi bine să o iei mai încetișor. Oricum, va trebui să fii ceva mai atent, deoarece ați putea rămâne lesne fără bani.


Leu: Interesul pentru chestiunile financiare va fi foarte mare și în acest interval și te vor ține cu sufletul la gură. Colaborările cu cei din jur îți vor ridica unele probleme, așa că fii prevăzător. Relația cu partenerul de viață se va ameliora.


Fecioară: Ai dori să-ți îmbunătățești viața, dar pentru asta ar trebui să faci unele compromisuri. Poți încerca și vei vedea că nu este chiar așa de greu. Situația financiară se află într-un echilibru destul de fragil.


Balanță: Nu vor lipsi ocaziile de a-ți petrece timpul liber într-un mod plăcut, în compania prietenilor, ceea ce îți va permite să te relaxezi. Un proiect mai vechi ar putea fi pus în practică, ocazie cu care vei avea posibilitatea de a câștiga o sumă de bani.


Scorpion: Inspirația de care dai dovadă în această perioadă te va ajuta să rezolvi unele probleme apărute în ultimul timp. Vei avea unele discuții cu colegii de serviciu și ar fi bine să îi asculți.


Săgetător: Pe acasă va fi multă zarvă, din cauza unor probleme apărute pe neașteptate. Nu te feri să îți expui ideile, deoarece se pare că vei avea succes. Vor exista cheltuieli în compania prietenilor, dar vei avea și ceva câștiguri.


Capricorn: Ar fi de dorit să nu dai curs pornirilor impulsive, deoarece relația ta cu cei din jur, dar mai ales cu cei apropiați s-ar putea deteriora. În continuare, te preocupă relația cu persoana iubită.


Vărsător: Un contract avantajos ar putea fi semnat în prima parte a zilei. Este posibil să te asociezi în muncă sau în afaceri. Totuși, nu este momentul să îți asumi riscuri.


Pești: Eficiența ta în chestiunile practice nu poate fi contestată, dar, dacă ai mai asculta și sfaturile celor din jur vei sesiza o îmbunătățire imensă în ceea ce privește sumele de bani care îți în cont.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.327 secunde