HOROSCOP

259

Articole recomandate

Berbec: Dacă ai ales să faci ceva, fă tot posibilul să o duci la capăt. Nu mai lăsa treburile neterminate, pentru că, la un moment dat, te vei aglomera și vei fi nevoit să îți sacrifici timpul liber. 


Taur: Ai chef să faci o nebunie, să te urci în mașină și să pleci unde vezi cu ochii. După câteva ore de gândire, o să faci acest lucru sau o să ieși în oraș cu prietenii, pentru că mereu acest lucru te readuce în elementul tău. 


Gemeni: Ai câteva probleme financiare și simți că lumea s-a sfârșit pentru tine. Voiai să cumperi ceva și ești foarte supărat că nu ai cum să o faci. Ai puțină răbdare, căci în zilele ce urmează situația se va ameliora. 


Rac: Ești îngrijorat din cauza unui prieten bun. Acesta a intrat într-o încurcătură și nu poate ieși din ea fără ajutor. Totuși, partenerul de viață nu este de acord să faci asta, așa că ai grijă cum îi spui pentru a nu ajunge într-o situație critică. 


Leu: Astrele sunt favorabile celor care pleacă la drum. Vremea va fi de partea ta și totul îți va ieși exact așa cum ți-ai plănuit. Dacă nu ai programată o plecare, succesul vine pe plan profesional. 


Fecioară: Oricât de mult simți nevoia ca cei din jur să îți fie aproape, nu le lua în calcul sfaturile, pentru că nu știu exact ce se petrece cu tine. Este posibil să te îndrume pe un drum greșit și să ajungi într-o fundătură. 


Balanță: Ești fericit și norocos pe tot parcursul zilei, însă relația cu persoana iubită suferă din cauza unei oportunități profesionale. Ai grijă la alegerile pe care le faci și nu uita de propriile interese. 


Scorpion: Nu ai o zi prea bună din punct de vedere fizic. Este posibil să întâmpini o problemă de sănătate. Nu ar strica să faci un control de acum, ca să nu se complice totul mai târziu. 


Săgetător: Ești foarte autoritar cu o persoană care nu merită această atitudine. O să o faci să te privească altfel și nu o să fie în avantajul tău, pentru că aceasta era un aliat de încredere. Pentru a nu intra în bucluc, caută sprijinul familiei. 


Capricorn: Te simți leneș și te apuci cu mare greu de treburile tale zilnice, această atitudine te poate aduce într-un punct critic la muncă. Încearcă să nu pui accentul pe bani și relaxează-te deplin când ai ocazia. 


Vărsător: Cuprins fiind de nostalgie, nu te simți fericit în momentul prezent. Caută modalități să îmbini utilul cu plăcutul și petrece mai mult timp cu familia și prietenii, ei te pot susține cel mai bine în aceste momente. 


Pești: O să faci față unor conflicte la care vei fi pus în situația de juriu. Caută modalități cât mai eficiente pentru a nu fi într-o lumină proastă. Te simți în formă și acest lucru influențează pozitiv relația cu cei dragi.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 12 Iunie 2019
Stire din Fun : La muncă cu studii superioare
Sâmbătă, 08 Iunie 2019
Stire din Fun : Cenușăreasa, varianta 2019
Sâmbătă, 08 Iunie 2019
Stire din Fun : Rugăciune înainte de culcare
Sâmbătă, 08 Iunie 2019
Stire din Fun : Căsătorie după prima tinerețe
Pagina a fost generata in 0.6976 secunde