Mai multe ştiri online:

HOROSCOP

Ştire online publicată Sâmbătă, 08 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: Sunt șanse să faceți un pas foarte important în viață. Vă recomandăm să vă păstrați calmul și să mergeți înainte, dacă sunteți hotărât. 


Taur: Dimineață vă reîntâlniți cu o persoană cu care nu v-ați văzut de mult timp. Relațiile cu prietenii și cu rudele sunt foarte bune. Vă recomandăm să rezolvați problemele de familie pe care le-ați tot amânat.


Gemeni: După-amiază este posibil să vă schimbați programul din cauza unor probleme de serviciu. Nu este nimic grav, dar va fi nevoie să rămâneți la muncă până seara târziu.


Rac: S-ar putea ca o persoană apropiată să vă dezamăgească. Sunteți foarte energic și împrejurările vă sunt favorabile. Aveți mari șanse de reușită în tot ce faceți. Se pare că sunteți obosit și indispus.


Leu: Se anunță o zi deosebită, cel puțin pe plan sentimental. La o petrecere, faceți cunoștință cu o persoană deosebită. S-ar putea ca atracția să fie reciprocă și să ajungeți la o prietenie durabilă.


Fecioară: Seara s-ar putea să faceți cunoștință cu o persoană deosebită, care vă farmecă. Vă sfătuim să fiți prudent și modest. În privința afacerilor, ar fi bine să nu riscați nimic. Puteți să vă bazați pe intuiție.


Balanță: Dimineață sunteți dezamăgit din cauza unui eșec financiar și deveniți indiferent la tot ce se întâmplă în jur. Vă sfătuim să fiți mai optimist și mai activ.


Scorpion: Întâmpinați dificultăți în a vă exprima cum se cuvine adevăratele sentimente pe care le aveți pentru o anumită persoană. Sunteți dinamic, vioi și gata să luați startul în orice direcție.


Săgetător: Schimbările de care aveți parte pe plan sentimental sunt benefice. În societate, aveți o energie deosebită și puteți lega cu ușurință prietenii noi. Nu este exclus să stabiliți o relație care va evolua rapid.


Capricorn: Sunteți inventiv, bine dispus și gata să întindeți o mână de ajutor oricui are nevoie. Reușiți să vă afirmați la locul de muncă. Relațiile cu prietenii și familia sunt foarte bune.


Vărsător: Dacă aveți ocazia să plecați într-o călătorie cu persoana iubită, ar fi bine să nu stați pe gânduri, pentru că o mică escapadă poate aduce un suflu nou relației. Vă sfătuim să nu vă implicați în afaceri.
Pești: Nu vă ambiționați să vă rezolvați singur toate problemele. Sunteți obosit și este cazul să acceptați ajutorul prietenilor. Sfaturile unei persoane mai în vârstă vă ajută să aplanați un conflict.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3194 secunde