€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

HOROSCOP

Ştire online publicată Luni, 03 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: Se pare că sunteți nervos din cauza unor neînțelegeri în familie. Vă sfătuim să fiți mai flexibil și mai înțelegător. În a doua parte a zilei sunt șanse să vă regăsiți echilibrul interior.


Taur: Primiți o sumă mare de bani dintr-o afacere demarată cu mai multe zile în urmă. Acum puteți să vă faceți planuri îndrăznețe de viitor. Se recomandă o atenție deosebită sănătății.


Gemeni: Sunteți plin de elan și aveți inițiative inspirate. Puteți avea mari satisfacții pe plan profesional și intelectual dacă dați dovadă de perseverență. Pe plan sentimental, nu aveți de ce să vă plângeți. 


Rac: Relația cu partenerul de viață ar trebui să fie foarte bună. Este posibil ca situația financiară să nu fie grozavă, dar perspectivele sunt încurajatoate și puteți face împreună planuri de viitor. 
 
Leu: Este posibil ca astăzi să faceți o călătorie în care îmbinați interesele profesionale cu cele personale. Dacă vi se propune o colaborare, vă sfătuim să nu o refuzați. Ar putea să producă o schimbare favorabilă în viața dumneavoastră. 


Fecioară: Se pare că aveți de rezolvat o mulțime de probleme, atât pentru casă, cât și în plan profesional. Sunteți într-o formă excelentă și puteți realiza tot ce v-ați propus. 
 
Balanță: În prima parte a zilei s-ar putea să ratați o întâlnire importantă și să vă enervați. Păstrați-vă calmul, dacă nu vreți să ajungeți într-o situație neplăcută! 


Scorpion: Sunteți foarte încrezător în capacitățile dumneavoastră și aveți tendința să vă asumați prea multe riscuri. Aveți mari șanse de reușită în tot ce faceți la locul de muncă și în interes personal. 


Săgetător: Vă simțiți în formă și faceți planuri îndrăznețe de viitor. Este un moment prielnic pentru investiții pe termen lung, pentru a începe noi afaceri și pentru călătorii în interes personal. 


Capricorn: S-ar putea să vă enervați din cauza unor neînțelegeri cu un coleg de muncă sau un partener de afaceri. Vă sfătuim să amânați întâlnirile și discuțiile importante în plan profesional.


Vărsător: La locul de muncă sau în afaceri, este posibil să deveniți irascibil din cauza atmosferei tensionate. Evitați certurile, pentru că se poate ajunge ușor la un scandal în toată regula!  


Pești: S-ar putea să nu vă ajungă banii pentru ceea ce v-ați propus să realizați azi. Decât să regretați mai târziu, mai bine rugați un prieten să vă împrumute! 
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6837 secunde