HOROSCOP

245

Articole recomandate

Berbec: Începi ziua cu o veste bună de la locul de muncă. O mărire de salariu este motivul principal de fericire supremă pentru tine. Ești foarte apreciat în cercul de prieteni. 


Taur: Nevinovăția este cel mai bun aliat al tău în lupta cu prejudecățile. Încerci să convingi că ai dreptate. Totuși, nu ar trebui să judeci oamenii după aparențe. 


Gemeni: O afacere nouă este cotată drept cea mai bună idee pe care ai avut-o până acum. Încerci să îi convingi pe cei din jur că trebuie să faci mai mult pentru a reuși în viață. 


Rac: Pe plan amoros nu stai deloc bine. O cam dai în bară în ultimul timp. Dar va fi bine în final, vei reuși în tot ce faci. 


Leu: Speranța moare ultima sau cel puțin asta tinzi să crezi. Nu prea mai contează că ai atâtea probleme, deoarece ai lângă tine oameni care chiar te ajută. 


Fecioară: Nimic nu te mai mulțumește astăzi, motiv pentru care încerci să schimbi placa. În final, vei vedea că nici schimbările prea dese nu sunt o idee prea bună. 


Balanță: Muncești mult și ești apreciat la locul de muncă. Ai idei creative și reușești să duci la bun sfârșit un plan la care muncești de câțiva ani. Este marea ta reușită. 


Scorpion: Pe plan profesional, apare o problemă care va perturba bunul mers al lucrurilor. Nu ai puterea să mergi mai departe și vei renunța. Ești criticat pentru acest lucru. 


Săgetător: Comportamentul tău din ultimul timp este principalul motiv de îngrijorare pentru cei din familie. Ai tot felul de pretenții exagerate și nu mai ești pe aceeași lungime de undă cu ei.


Capricorn: Activitățile cotidiene și rutina te nemulțumesc. Reușești să îți programezi o vacanță, dar nu ai idee cu cine vei merge. Singurătatea are și părțile ei bune. 


Vărsător: Dacă cei din familie încă te consideră un copil, nu la fel se poate spune și despre colegii de la muncă. Ești important pentru ei și reușești să te impui. 


Pești: Astăzi nu ai chef de muncă, motiv pentru care îți iei o zi liberă. Recunoaște că ar cam trebui să scapi de stres.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 01 Iunie 2019
Stire din Fun : Cum să ai un bolid în garaj
Sâmbătă, 01 Iunie 2019
Stire din Fun : Cât costă două ciorbe?
Sâmbătă, 01 Iunie 2019
Stire din Fun : Sex sau mămăligă?
Sâmbătă, 01 Iunie 2019
Stire din Fun : De ce minciuna este bună, uneori
Sâmbătă, 01 Iunie 2019
Stire din Fun : Șoc și groază, când sună soneria
Sâmbătă, 01 Iunie 2019
Stire din Fun : Nu te pune cu șoferițele
Pagina a fost generata in 1.7898 secunde