HOROSCOP

136

Articole recomandate

Berbec: Este momentul să ieși din zona ta de confort și să acționezi ca atare, fără să-ți fie teamă. Începerea unor noi proiecte personale nu trebuie amânată, profită de energia de care dispui și ia atitudine. 


Taur: Te preocupi de viața ta personală, te gândești cum îți poți surprinde plăcut partenerul. Însă nu încerca să îți neglijezi responsabilitățile pe care le ai la locul de muncă. Pentru a avea o zi frumoasă, nu uita de propriile tale sentimente. 


Gemeni: Ziua de astăzi îți alungă în totalitatea starea delicată care a pus stăpânire pe tine în ultima perioadă. Din punct de vedere profesional, lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine. 


Rac: Este momentul să încetezi să refuzi oportunitățile care îți apar și să înveți să lași deoparte orgoliul. Încearcă să fii bine organizat, iar drept rezultat, nu te vei mai confrunta cu neplăceri sau situații conflictuale. 


Leu: Diverse tensiuni își fac apariția astăzi, atât în ceea ce privește viața ta personală, cât și cea profesională. Dorința de a avansa la locul de muncă poate stârni conflicte între tine și partenerul de viață, deoarece atenția pe care o oferi nu este suficientă. 


Fecioară: Te poți confrunta cu unele reacții neplăcute din partea unor apropiați, însă nu intra în panică. Fii calm și încearcă să înțelegi ceea ce se întâmplă. A venit momentul să te încredințezi în propriile instincte și să profiți de pacea interioară. 


Balanță: S-ar putea să fii pus în situația de a alege, fie că este vorba de un hobby mai vechi și o nouă pasiune. Din fericire, cei dragi te pot ajuta să faci alegerile semnificative și te îndrumă pe cale cea dreaptă. 


Scorpion: Te poți confrunta cu unele reacții negative din partea colegilor de la muncă, însă nu te îngrijora. Încearcă să fii calm și ai grijă să nu te ia gura pe dinainte. Acasă fii alături de cei dragi și uită grijile de la serviciu. 


Săgetător: Abilitatea ta de a planifica și organiza anumite evenimente te ajută să faci ordine în departamentele unde consideri ca lucrurile nu merg întocmai bine. Astăzi vei discuta probleme importante și iei decizii care îți influențează viitorul. 


Capricorn: Astăzi, te vei lăsa în voia simțurilor, având ocazia de a te bucura de momente petrecute în natură sau ieșind în oraș. Vei simți o stare conflictuală în casă și va fi inutil să o eviți. 


Vărsător: Este posibil ca orice conversație să se transforme într-un tir de replici care să lase audiența fără reacție. De aceea, cel mai indicat ar fi să stai acasă și să te odihnești. 


Pești: Planifică-ți agenda, deoarece ești predispus să neglijezi cu desăvârșire viața personală. Vei reuși să pui în practică toate ideile pe care le aveai în plan. Vei fi plăcut surprins de o reîntâlnire cu vechile cunoștințe.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 30 Mai 2019
Stire din Fun : Eu nu am prietenă!
Joi, 30 Mai 2019
Stire din Fun : Cauze genetice
Pagina a fost generata in 1.9584 secunde