Mai multe ştiri online:

HOROSCOP

Ştire online publicată Joi, 30 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: Pleci într-o călătorie, însoțit de cineva drag. Bucură-te de fiecare moment și fiecare loc vizitat, trăiește din plin clipa! O să duci dorul acestei vacanțe minunate.


Taur: Aceasta este o zi mare pentru orice fel de începuturi. Afacerea ta va merge foarte bine și vei fi surprins de progresul foarte rapid. 


Gemeni: Ziua de astăzi este una în care cu cât vor fi mai complicate problemele tale, cu atât mai mult te vei simți motivat să le rezolvi, iar energia debordantă îți va fi un real sprijin. 


Rac: Pentru tine, ziua de azi va fi una foarte stresantă. Adversarii tăi sunt suficient de puternici și tocmai din cauza acestui motiv ar trebui să stai departe de orice conflict. 


Leu: Investește sentimente în tot ceea ce vei face azi. Cel mai probabil, vei fi nevoit să ajuți o persoană dragă ție. Oamenii din jurul tău vor avea nevoie de tine pentru a-i sprijini într-o situație delicată. 


Fecioară: Starea ta emoțională nu e tocmai bună și va duce la o cădere nervoasă sau la accentuarea unor probleme de sănătate. Încearcă să transformi emoțiile negative într-o energie pozitivă. 


Balanță: Astăzi este una din zilele în care vei pune suflet în tot ceea ce faci, trecând cu vederea beneficiile pe care ți le vor aduce aceste acțiuni. Este ziua perfectă pentru a-ți dezvolta calitățile fizice. 


Scorpion: O să întâmpini momente grele azi, te sfătuim să îți păstrezi calmul și să rămâi cu capul pe umeri. Totul are rezolvare dacă tu ești pregătit. 


Săgetător: Simți nevoia să pleci în vacanță, dar încă nu este momentul potrivit. Ia legătura cu cei dragi, poate au nevoie de sfatul tău într-o problemă importantă. 


Capricorn: Ești încrezător în forțele proprii și acest lucru se vede în acțiunile tale. Cei din jurul tău te admiră. Ține-o tot așa și vei ajunge departe! 


Vărsător: Ai aflat o veste nu prea îmbucurătoare pentru tine și asta te preocupă. Nu e cazul să te întristezi, ocupă-ți timpul cu activitățile tale preferate. 


Pești: Astrele nu-ți recomandă ca astăzi să arunci cu banii. În caz contrar, va exista riscul să fii luat de val sau să exagerezi din cauza emoțiilor. Ai grijă să nu îți depășești limitele! 
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8264 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4020 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.2842 secunde