HOROSCOP

208

Articole recomandate

Berbec: Dimineață puteți începe o activitate artistică. De asemenea, 
s-ar putea să plecați într-o călătorie care vă va aduce satisfacții neașteptate pe plan sentimental.


Taur: S-ar putea ca înclinațiile artistice și dorința de a studia mai mult să vă aducă mari satisfacții, însă riscați să vă îndepărtați de prieteni. Pe plan profesional, rezultatele favorabile din ultima perioadă vă stimulează să munciți în același ritm.


Gemeni: Traversați o perioadă favorabilă din toate punctele de vedere și vă simțiți în stare să depășiți orice dificultate. Aveți ocazia să vă afirmați talentul artistic și puteți să culegeți laude din partea rudelor.


Rac: Puteți să vă asumați noi responsabilități sau să începeți o activitate nouă. Este o zi favorabilă activităților artistice. Seriozitatea și farmecul personal vă fac să străluciți în societate.


Leu: Dimineață aflați că trebuie să renunțați la o călătorie în interes personal, ceea ce vă nemulțumește. Vă sfătuim să treceți cu calm peste acest moment.


Fecioara: Aveți posibilitatea să vă apropiați mai mult de persoana iubită. Dacă se ivește ocazia să plecați într-o excursie, vă recomandăm să nu ezitați.


Balanță: În cursul dimineții, primiți un cadou de care vă bucurați foarte mult. De asemenea, s-ar putea ca un grup de prieteni să vă invite la o petrecere.


Scorpion: Aveți ocazia să străluciți în societate. Vă puteți afirma pe plan artistic și intelectual. Faceți cunoștință cu o persoană mai în vârstă, care vă poate ajuta mult, mai ales pe plan creativ.


Săgetător: Deși sunteți foarte preocupat cu probleme personale, vă sfătuim să luați o mică pauză. Acordați mai multă atenție relațiilor sentimentale!


Capricorn: Sunt șanse mari să se petreacă schimbări importante, care vă vor oferi mari satisfacții. Aveți succes pe plan artistic și social datorită personalității puternice și activității intelectuale susținute.


Vărsător: Deși aveți multe probleme de rezolvat, vă sfătuim să vă menajați sănătatea. Încercați să vă odihniți mai mult! În casă, aveți ocazia să faceți schimbări importante.


Pești: Este o zi bună pentru studiu, pentru călătorii și comunicare. Traversați o perioadă dificilă pe plan financiar, dar perseverența și optimismul vă ajută să o depășiți mai ușor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 18 Mai 2019
Stire din Fun : Ce ți-e și cu fructele astea!
Sâmbătă, 18 Mai 2019
Stire din Fun : Nevasta de polițist, senzație!
Sâmbătă, 18 Mai 2019
Stire din Fun : Așa rochie, așa reacție
Sâmbătă, 18 Mai 2019
Stire din Fun : Ce spun oamenii celebri despre sex
Pagina a fost generata in 0.995 secunde