HOROSCOP

238

Articole recomandate

Berbec: Astrele nu vă fac cu ochiul în acest sfârșit de săptămână. Asta pentru că vă așteaptă decizii importante atât în plan profesional, dar mai ales personal. Totul este să acordați o minimă atenție. 


Taur: Niciodată nu v-a mers mai bine în dragoste. Sănătatea vă joacă unele feste astăzi, astfel încât planurile vă vor fi date peste cap fără drept de apel. Vă întâlniți cu un prieten din copilărie și toată atmosfera va fi animată de bucurie. 


Gemeni: După o mini-vacanță reușită, întoarcerea la serviciu vi se va părea îngrozitoare. Așa că aveți nevoie de ceva curaj pentru a vă readapta situației. Mai profitați totuși de acest week-end ce urmează, ca să vă încărcați bateriile. 


Rac: S-ar putea să întâmpinați greutăți în afaceri, din cauza colaborării dificile cu o femeie care se crede mai presus de oricine și orice. Nu este cazul să vă îngrijorați, aveți toate atuurile necesare să depășiți această problemă. 


Leu: Primiți vești foarte importante de la o persoană pe care nu ați mai văzut-o de mulți ani. Poate fi vorba de o moștenire sau de o propunere tentantă de afaceri. În orice caz, o veste bună este pe cale să vină. 


Fecioară: Ziua începe ceva mai greu, probabil din cauza oboselii cauzate de stresul de ieri. Spre seară însă, reușiți să vă reveniți și să faceți o surpriză plăcută persoanei iubite. 


Balanță: Este posibil să apară ceva probleme de cuplu în această perioadă, cauzate mai ales de neajunsurile financiare. Căutați să vă echilibrați bugetul familiei și să aduceți din nou armonia. 


Scorpion: Nici nu a început bine ziua, că vă și gândiți la o nouă vacanță. De data aceasta alături de prieteni, nu de familie. Aveți grijă la ofertele speciale, nu sunt mereu cea mai bună alegere. 


Săgetător: Câteva cheltuieli neprevăzute vă zdruncină puternic bugetul, însă reușiți rapid să treceți peste problemă. În dragoste, lucrurile merg la perfecție. Sunteți bine pe toate planurile. 


Capricorn: Din cauza atitudinii din ultima vreme, s-ar putea să aveți ceva probleme la locul de muncă. Reușiți să îndreptați însă rapid lucrurile prin asumarea unor noi responsabilități. 


Vărsător: Vă așteaptă o surpriză plăcută din partea persoanei iubite sau a prietenilor. Cineva se gândește să vă mai scoată din nebunia jobului și să vă destindă într-un cadru relaxant. Spre seară, ieșiți la o plimbare romantică, în mijlocul naturii. 


Pești: Aveți probleme cu banii, iar sănătatea vă pune și ea la încercare. Nu vă alarmați, însă. Lucrurile par să-și revină de la sine, în mod miraculos. Și asta se va întâmpla cât de curând posibil.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8543 secunde