€ 4.7625
£ 5.4024
$ 4.2638

Mai multe ştiri online:

HOROSCOP

Ştire online publicată Miercuri, 15 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: Mare atenție până unde întinzi coarda în cazul unui conflict ce poate denatura în reacții agresive periculoase. Poți avea o confruntare acerbă cu o persoană care nu prea te are la suflet. 


Taur: Bucură-te de liniștea care s-a instalat peste viața ta, de parcă toate problemele majore nu mai au nicio importanță. Ești calm, răbdător, te comporți ca un înțelept care și-a învățat lecțiile destinului. 


Gemeni: Ai un as în mânecă de care vei ști să profiți în momentele tensionate, pentru că vei reuși să-ți păstrezi calmul când cei din jurul tău răbufnesc fără motiv la orice impas. 


Rac: Ești un judecător corect, care este capabil să dea verdicte extrem de juste într-o situație cu mai multe direcții de interpretare. 


Leu: Ești foarte econom astăzi, de parcă te-ar fi copleșit o serie de griji materiale, pentru că nu te afli pe cel mai sigur nivel din acest punct de vedere. 


Fecioară: Ești înconjurat de multă lume și cu fiecare ai alt gen de relații, reușind să te adaptezi perfect oricărei tipologii umane. Ești un model pentru cei din jur, dar ai putea stârni invidii! 


Balanță: Te afli într-un mediu ceva mai agitat, în care se spun cuvinte dure, unde certurile sunt gata să izbucnească de la orice, dar dai dovadă de toleranță.


Scorpion: Discuți despre bani, cu un ton mult mai serios, pus pe fapte mari. Ești în fața unor investiții masive, a unor achiziții de zile mari.


Săgetător: E o plăcere să descoperi alături de tine oameni cu aceleași idealuri, care vâslesc în aceeași direcție cu tine, care cred în valori similare.


Capricorn: Te simți mic în fața unei persoane care impune prestanță și respect prin faima personală și prin superioritatea sa, într-un domeniu pe care tu nu îl stăpânești încă. 


Vărsător: Ai mari rezerve dacă să te implici acum în planul pe care ți-l prezintă cineva cu multă pasiune. Ești mult mai suspicios ca altădată și ai mereu impresia că în spatele aparențelor mult prea frumoase mereu se ascunde ceva neplăcut.


Pești: Ai mai multe lucruri de rezolvat în același timp și vei face tot posibilul să te achiți de toate sarcinile, fără să o dezavantajezi pe niciuna. 
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8321 secunde