€ 4.7625
£ 5.4024
$ 4.2638

Mai multe ştiri online:

HOROSCOP

Ştire online publicată Sâmbătă, 11 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: Răspunsurile tale la întrebările pe care le primești azi sunt surprinzătoare. Nimeni nu se aștepta ca tu să ai o așa atitudine vizavi de o persoană pe care în trecut o apărai.


Taur: Lucrurile se schimbă des, și nu mereu în bine. Dar asta nu înseamnă că trebuie să te lași cuprins de starea depresivă. Din contră. Ia totul ca pe o provocare și acceptă evoluția ta ca individ.


Gemeni: Nici măcar imaginația nu te mai ajută să faci față situațiilor care apar în viața de zi cu zi. Te simți sleit de puteri, dar nu pentru că muncești de zor, ci pentru că pui prea mult suflet acolo unde alții strică.


Rac: Te cerți ca la ușa cortului cu un prieten care se pare că te-a cam dezamăgit. Indicat ar fi să cădeți de comun acord asupra lucrurilor, și să vă împăcați de zor. 


Leu: Lumea știe una despre tine, tu încerci să arăți altceva. Nu te strădui să pari ceea ce nu ești pentru că nu vei impresiona pe nimeni. Din contră, vei atrage critici multiple.


Fecioară: Timpul tău este foarte prețios. Nu-l irosi cu oameni de la care nu ai ce învăța, dau care nu te pot ajuta să te dezvolți emoțional și psihic. În toată povestea astea, tu ești cel mai important.


Balanță: Ești genul de om care se lasă pe el pentru a-i mulțumi pe ceilalți. Nu este simplu să faci totul ca la carte, mai acceptă și greșeala în viața ta.


Scorpion: Chiar dacă le spuneai celor din jur că ești mai mult decât pregătit pentru o schimbare esențială, te-ai schimbat la 180 de grade. Nimeni nu-și explică de unde vin nehotărârile tale.


Săgetător: Iertarea celor care te-au supărat este apă de ploaie pentru tine. Ai putea trece cu vederea orice lucru care te-a atins în mod direct. Dar te întrebi mereu de ce nu și alții se poartă așa cum faci tu cu ei.


Capricorn: Ai de terminat treaba pe care o puteai face ieri, dar ai lăsat-o pe azi. O decizie neinspirată te aruncă într-o problemă de zile mari, din care cu greu vei ieși.


Vărsător: Ești martorul unei situații care pe tine nu te ajută sub nicio formă. Din această cauză vei fi pus în situația de a ține cu cineva. Iar tu habar nu ai cum să reacționezi. Vorbește deschis despre acest lucru cu toți cei implicați în problemă.


Pești: Nu te mai da bătut. Chiar dacă tu crezi că nu ai șanse de reușită, vei vedea că treptat lucrurile se vor rezolva de la sine, mai ales dacă îți menții atitudinea pozitivă.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8095 secunde