€ 4.7627
£ 5.4233
$ 4.2726

Mai multe ştiri online:

HOROSCOP

Ştire online publicată Vineri, 10 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: Nu este momentul să începeți activități dificile, pentru că vă lipsește simțul practic. Ar fi bine să nu luați nicio inițiativă la serviciu sau în afaceri. 


Taur: Dimineață, sunteți puțin confuz, motiv pentru care s-ar putea să nu vă faceți înțeles prea ușor. Vă sfătuim să vă ordonați ideile. Dacă doriți să cumpărați ceva de valoare, consultați-vă cu partenerul de viață. 


Gemeni: Deși vă simțiți în formă, s-ar putea să descoperiți că nu prea aveți spor și că nu vă reușește mai nimic. Astăzi, nu prea sunteți realist. Vă sfătuim să nu forțați lucrurile. 


Rac: Primiți o sumă importantă de la o persoană mai în vârstă din familie și începeți să vă faceți planuri. Ar fi bine să nu vă pripiți, pentru că vă lipsește simțul practic și s-ar putea să suferiți un eșec. 


Leu: Dimineață, s-ar putea să aveți probleme la serviciu dacă nu reușiți să vă concentrați. Vă sfătuim să nu vă amestecați în bârfele celor din jur, pentru că mai târziu riscați să aveți discuții. 


Fecioară: În prima parte a zilei, sunteți confuz și indispus. Vă recomandăm să nu vă asumați riscuri, pentru că șansele de reușită sunt minime. 


Balanță: Aveți planuri mari, în special în domeniul financiar, dar încă nu reușiți să vedeți semne încurajatoare. Vă sfătuim să aveți mai multă răbdare și să munciți mai ordonat. 


Scorpion: Dimineață, sunteți foarte sensibil și nu vă convine nimic. Încercați să depășiți cât mai repede această stare, pentru că vă poate afecta relațiile cu ceilalți. 


Săgetător: Nu este o zi potrivită pentru întâlniri cu prietenii sau pentru afaceri. Sunteți mofturos și nu prea aveți chef de vorbă. Amânați cumpărăturile și investițiile! 


Capricorn: Încercați să nu vă asumați prea multe responsabilități! Riscați să nu vă iasă mare lucru. Primiți o mână de ajutor de unde nici nu vă așteptați. 


Vărsător: Dimineață, e posibil să vă confruntați cu ceva dificultăți de comunicare. Nici intuiția nu vă ajută din cale afară, așa că ar fi bine să nu mergeți la risc. 


Pești: Nu este o zi favorabilă pentru investiții și planuri de viitor. În schimb, relațiile sentimentale vă oferă mari satisfacții. Evitați afacerile la marginea legii, pentru că riscați să aveți probleme!
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.869 secunde