€ 4.7625
£ 5.4024
$ 4.2638

Mai multe ştiri online:

HOROSCOP

Ştire online publicată Miercuri, 08 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: Neîncrederea în persoanele apropiate te transformă într-un om plin de suspiciuni. Sfatul nostru este să te relaxezi și să cauți partea frumoasă a lucrurilor! Există, să știi! 


Taur: Rezolvi o problemă cu care te-ai confruntat mult timp, iar acest lucru te va face atât de fericit, încât nici cele mai grele momente prin care treci nu ți se vor mai părea greu de învins. 


Gemeni: Parcurgi o perioadă prielnică la locul de muncă, pentru că relațiile cu noii colegi se concretizează într-un proiect cu care veți da lovitura. Cel mai bine este să lucrați în echipă, și nu individual. 


Rac: Ai parte de șocul vieții atunci când afli ce pune la cale persoana iubită. Poate fi o surpriză legată de un nou cămin sau un bun la care nici nu aveai curaj să visezi. 


Leu: Prea multe ore state în fața televizorului te cam scot din peisajul social. Cei din jur încep să aibă îndoieli privind sănătatea ta. Ar fi bine să ieși mai des. 


Fecioară: La capitolul bani de buzunar stai destul de bine. Dar, din păcate, finanțele tale nu mai sunt cum erau odată. Și asta din vina ta, pentru că ai devenit mult prea cheltuitor. 


Balanță: Ai învățat că cele mai scumpe lucruri din viața ta sunt membrii familiei. O experiență mai puțin plăcută te-a ajutat să vezi partea frumoasă a relației cu cei apropiați. 


Scorpion: Dacă nemulțumirile tale ar fi expuse pe hârtie, prea multă cerneală ai consuma. Și asta pentru că nimic nu te ajută să te relaxezi. Ai prea multe pretenții de la cei din jur. 


Săgetător: Ai rănit pe cineva și vrei cu orice preț să fii iertat. Vei face tot ce îți stă în putere și rezultatul va fi cel așteptat. Ești de apreciat pentru perseverența de care dai dovadă. 


Capricorn: Vei trece cu bine de zecile de teste la care te va supune partenerul de viață. În sinea sa, știe că ești om de bună credință, lângă care își poate construi un viitor prosper. 


Vărsător: Fericirea ta nu depinde de nimeni. Atunci când vrei să aduci un plus de savoare spiritului tău, găsești cele mai bune și relaxante locuri în care să mergi. Știi cum să ai grijă de tine, ești un exemplu bun. 


Pești: Știi din toate câte puțin, fapt pentru care ești ales lider în grupul din care faci parte. Motivele pentru care nu reușești să duci la bun sfârșit un proiect la care lucrezi de mult timp este delăsarea colegilor.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7311 secunde