HOROSCOP

340

Articole recomandate

Berbec: Nimic nu îți este pe plac, nimeni nu îți intră în voie. Această atitudine riscă să creeze probleme la serviciu și în relațiile cu persoana iubită.

Taur: Din dorința de a face totul ca la carte, apar unele certuri în relația cu partenerul de viață. Nu încerca să justifici alegerile făcute, nu ești deloc obligat.

Gemeni: La locul de muncă, liniște totală. În relația de cuplu, contrariul. Trăiești viața la cote maxime și nu te sfiești să arăți că ești mulțumit cu tine și cu deciziile luate.

Rac: Nu mai număra atât de mult câte părți negative are partenerul de viață. Concentrează-te pe aspectele frumoase ale relației. Vei vedea că este soluția cea mai bună.

Leu: Apar lucruri neprevăzute pe ultima sută de metri, așa că te sfătuim să nu îți faci un program foarte strict. S-ar putea să ai de făcut câteva drumuri scurte în interes personal.

Fecioară: Banii nu sunt o problemă pentru că muncești mult și știi că doar așa poți deveni împlinit din punct de vedere financiar. Alftel, nici nu ai fi unde ești acum.

Balanță: Încearcă să accepți și sfaturile unor persoane în vârstă, chiar dacă ți se par demodate. Vei vedea că au menirea lor și te vor ajuta mai mult decât speri.

Scorpion: Imaginația atinge cote impresionante azi. Creezi un plan de atac care te va ajuta să ieși din impasul în care te afli. Asumă-ți lucrurile pe care le faci!

Săgetător: Ești iritat și nu este exclus să ai o reacție dură față de partenerul de viață. Te sfătuim să îți schimbi atitudinea dacă nu dorești să ajungi la o ceartă în toată regulă.

Capricorn: Ambiția de a-ți îmbunătăți situația financiară te poate face să neglijezi planul sentimental. Nu este exclus să ai discuții cu partenerul de viață, tocmai din cauza orgoliului tău dus la extrem.

Vărsător: Ai soluții bine gândite pentru orice problemă și ești apreciat de colegi și de partenerul de viață. Profită de acest aspect pentru că te încarcă de energie!

Pești: Dimineață, o serie de evenimente neașteptate te împiedică să îți respecți programul. Nu este un moment bun pentru afaceri, întrucât s-ar putea să suferi un eșec.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Aprilie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 04 Aprilie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.4251 secunde