HOROSCOP

257
HOROSCOP - horrrr-1554991244.jpg

Articole recomandate

Berbec: S-ar putea să primești o sumă importantă de bani în urma muncii desfășurate la serviciu. Evită cheltuielile extravagante, investițiile sau planurile de afaceri. Relațiile cu membrii familiei vor fi destul de anoste. 


Taur: Ești orientat spre nevoile tale personale, un aspect favorabil evoluției tale din toate punctele de vedere. Unele relații parteneriale se vor sfârși, deoarece îți vei da seama că nu mai corespund cerințelor. 


Gemeni: Stările tale de spirit sunt contradictorii, astfel că nimeni și nimic nu îți intră în voie. Controlează-te, alege rezolvarea priorităților și, la nevoie, cere sprijinul celor dragi. Fii prudent în privința sănătății! 


Rac: Se vor repune în discuție laturi ale personalității tale ce trebuie îmbunătățite sau chiar redefinite în totalitate. Sunt foarte active conflictele ascunse în sfera profesională, astfel că este bine să fii vigilent. 


Leu: Sprijinul oamenilor importanți într-un domeniu de activitate este de anvergură și cu efecte pe termen lung, chiar dacă acum pare insignifiant. Fii discret și nu îți divulga slăbiciunile și planurile de viitor. 


Fecioară: Foarte active sunt relațiile socio-profesionale. Este nevoie de prudență, răbdare, selectarea priorităților, detașare de problemele celorlalți. Dialogurile cu persoanele de la locul de muncă sunt dinamice, punctate cu note agresive și cu opinii spuse în grabă. 


Balanță: Controlează-ți stările de spirit, alege cu grija ceea ce vrei să spui și, la nevoie, sfătuiește-te cu cineva de încredere. Se conturează dialoguri cu persoane aflate în străinătate și demersuri legate de călătorii. 


Scorpion: Relațiile parteneriale vor cunoaște răsturnări de situație. Unele colaborări se pot încheia definitiv, făcând loc altora mult mai interesante. Beneficiezi de un sprijin astral deosebit, așa încât ai toate șansele să-ți pregătești terenul pentru proiecte îndrăznețe cu efecte de lungă durată. 


Săgetător: Selectează prioritățile, odihnește-te conștient și stai mai mult în natură. La serviciu se vor putea finaliza unele activități începute mai demult. Fii prudent și nu amesteca latura personală cu cea profesională. 


Capricorn: La serviciu se conturează situații dinamice, multă forfotă și sarcini de lucru noi și urgente. Relațiile colegiale sunt conflictuale, de aceea fii prudent și ocupă-te singur de ceea ce ai de făcut. 


Vărsător: Dialoguri importante cu persoana iubită. Graba, tonul ridicat, acuzele mai mult sau mai puțin fondate sunt frecvente și păguboase pe termen lung. Este nevoie să accepți și filozofia de viață specifică persoanelor dragi sau dorințele lor din această perioadă. 


Pești:  Sunt momente favorabile activităților gospodărești de anvergură. Pe de altă parte, relațiile cu membrii familiei sunt conflictuale și cu greu se poate cădea la pace pe un anumit subiect. Evită discuțiile aprinse și ascultă pe toată lumea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 12 Aprilie 2019
Stire din Fun : Nostalgia vremurilor trecute
Vineri, 12 Aprilie 2019
Stire din Fun : BANCURI
Joi, 11 Aprilie 2019
Stire din Fun : Un bărbat cu al șaselea simț
Joi, 11 Aprilie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 11 Aprilie 2019
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 10 Aprilie 2019
Stire din Fun : Spune-mi că nu-i adevărat…
Pagina a fost generata in 1.0727 secunde