Horoscop

236
Horoscop - hooo-1554933235.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ziua aduce tensiuni în relația de dragoste, irascibilitate, deoarece cel mai probabil că partenerul de viață nu poate să te ajute într-un demers. Pe seară s-ar putea să rămâi cu un gust amar, și vei fi mai greu de suportat.


Taur: Încearcă să nu mai dai vina pe cei din jur. Ziua de azi cere disciplină care se poate învăța, treptat. La finele zilei vei observa un progres și atunci eforturile depuse nu se vor mai resimți.


Gemeni: Intervii în mod creativ cu noi idei de dezvoltare și planul profesional are șanse crescute de a intra pe un trend ascendent. Ar fi bine să nu mai treci cu vederea faptul că ceilalți profită de ideile tale.


Rac: Șansele îți surâd în această zi, deoarece energia favorizează reușitele, prin urmare șefii o să îți comunice despre o mărire a spațiului de lucru sau o schimbare în designul biroului.


Leu: Tot ce este posibil că va fi o zi cu relaxare și împlinire în cuplu. Vei petrece timp prețios împreună cu partenerul și te vei bucura de prezența sa. Pe seară nu este exclus să faci anumite planuri de viitor.


Fecioară: Rezultate frumoase pe termen lung se anunță în urma unei decizii majore pe care trebuie să o iei astăzi. Încearcă să nu dai înapoi de la ceea ce ți se propune, pentru a nu regreta mai târziu. 


Balanță: Ai noroc în ceea ce privește studiile și colaborările, apar și șanse de a atrage câștiguri bănești. Este posibil să fii nevoit să iei o decizie majoră, însă nu te arunca cu capul înainte, analizează cu atenție situația. 


Scorpion: Dacă te deplasezi astăzi cu mașina personală, poți să fii amendat în trafic, pe fondul unui stres psihic. Încearcă să te detașezi de toate problemele, cu răbdarea trecem marea. 


Săgetător: Ai posibilitatea de a demara în timp record o strategie, pentru a începe să câștigi de pe urma unui talent, colaborări, afaceri. Recomandăm să nu te bazezi pe ajutorul nimănui, mergi pe ceea ce-ți spune intuiția.


Capricorn: Întâlnirea cu prietenii ar putea lua o întorsătură surprinzătoare din pricina invidiei acestora pe propria ta valoare. Însă nu te lăsa influențat negativ, deoarece acum este momentul tău să te afirmi.


Vărsător: Ai putea avea parte de o zi excepțională din toate punctele de vedere, dar se pare că șefii acum încep să nu-ți dea crezare, posibil pentru a găsi un motiv de a nu te recompensa pentru munca depusă suplimentar. 


Pești: Atenție la unele treceri bruște de la bucurie la supărare, deoarece se poate manifesta pe seară o depresie, cauzată de incapacitatea de a comunica în timp real ceea ce te deranjează.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 11 Aprilie 2019
Stire din Fun : Un bărbat cu al șaselea simț
Joi, 11 Aprilie 2019
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 10 Aprilie 2019
Stire din Fun : Spune-mi că nu-i adevărat…
Miercuri, 10 Aprilie 2019
Stire din Fun : Am vrut să trec granița la ruși!
Miercuri, 10 Aprilie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 10 Aprilie 2019
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 0.9914 secunde