€ 4.7612
£ 5.3976
$ 4.256

Mai multe ştiri online:

HOROSCOP

Ştire online publicată Miercuri, 10 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: În urma unui dialog cu o persoană înțeleaptă, te vei obișnui cu noile cerințe de la locul de muncă, te vei arăta dispus să accepți că restricțiile și disciplina pot să ofere și ele satisfacții. 


Taur: Astăzi, te vezi pus în situații noi, trebuie să înveți să cercetezi, să susții examene pentru a obține o poziție, un post, un job. La capitolul afectiv, s-ar putea să manifești dorința să ieși, să te distrezi. 


Gemeni: În sfera profesională, dacă nu-ți temperezi nervozitatea, există riscul de a fi penalizat, pentru că nu termini la timp sarcinile de lucru. Spre seară, vei auzi vești despre prieteni, cineva îți poartă pică sau se străduiește să îți ia locul la muncă. 


Rac: Nu fabula și nu fi posesiv! Faptul că ai tendința să exagerezi în ceea ce faci îi poate plictisi și obosi atât pe prieteni, cât și pe partenerul de viață. Ține cont de faptul că lucrurile devin mult mai frumoase atunci când vine vorba de dragoste și apreciere reciprocă. 


Leu: Posibil să te confrunți cu dorința de a investi banii acumulați în renovarea casei, repararea mașinii, dezbaterea unei moșteniri. Toate demersurile de astăzi vizează familia. 


Fecioară: Ziua de astăzi aduce o umbră de tristețe, se pare că cineva din familie încearcă să profite de bunătatea ta. Pe de altă parte, situațiile de criză te stimulează să-ți lărgești orizontul gândirii. 


Balanță: Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, te pândește un examen pentru a ocupa postul dorit. Nu trebuie să îți faci probleme, deoarece vei face față. 


Scorpion: Dacă în ultima perioadă ai intrat într-o relație problematică, extraconjugală sau toxică, acum se pare că trebuie să faci ordine în suflet. Nu îți va fi greu, întrucât celălalt dorește să inițieze un dialog bazat pe respect și afectivitate. 


Săgetător: Chiar dacă îți dorești ca ceea ce ți-ai propus inițial să nu se schimbe, este recomandat să lași de la tine. Stabilitatea financiară pe care o cauți este astăzi de negăsit. Totuși, spre seară ai șanse să te bucuri de romantism și armonie în familie. 


Capricorn: Vei fi pus în unele situații nefavorabile, dar se impune să fii sincer cu propria persoană, să conștientizezi dacă meriți ceea ce ți se oferă. Șefii vor auzi de la ceilalți colegi de muncă de eforturile pe care le depui suplimentar. 


Vărsător: În relațiile cu cei de la serviciu sau din afaceri te poți aștepta la bună înțelegere în această zi cu influx astral benefic. Totuși, nu lăsa succesul să te facă să întârzii acasă, pentru a evita o ceartă cu persoana iubită. 


Pești: Tendința de a da curs glumelor intime de la locul de muncă atrage riscul tentației de a merge mai departe pentru a demonstra că poți. Romantismul se poate pierde odată cu agresivitatea cu care riști să surprinzi neplăcut partenerul.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 20 mai Foto : Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București 37460 vizite, 0 comentarii Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București
Cultură-Educație
ieri, ora 10:14 Foto : Doliu în învățământul constănțean! A murit un cunoscut profesor de limba română 6115 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean! A murit un cunoscut profesor de limba română
Actual
azi, ora 11:35 Foto : Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță 2122 vizite, 0 comentarii Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță
Politică
marti, 21 mai Foto : UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova 1914 vizite, 0 comentarii UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.903 secunde