HOROSCOP

151
HOROSCOP - horo22222-1554875873.jpg

Articole recomandate

Berbec: În urma unui dialog cu o persoană înțeleaptă, te vei obișnui cu noile cerințe de la locul de muncă, te vei arăta dispus să accepți că restricțiile și disciplina pot să ofere și ele satisfacții. 


Taur: Astăzi, te vezi pus în situații noi, trebuie să înveți să cercetezi, să susții examene pentru a obține o poziție, un post, un job. La capitolul afectiv, s-ar putea să manifești dorința să ieși, să te distrezi. 


Gemeni: În sfera profesională, dacă nu-ți temperezi nervozitatea, există riscul de a fi penalizat, pentru că nu termini la timp sarcinile de lucru. Spre seară, vei auzi vești despre prieteni, cineva îți poartă pică sau se străduiește să îți ia locul la muncă. 


Rac: Nu fabula și nu fi posesiv! Faptul că ai tendința să exagerezi în ceea ce faci îi poate plictisi și obosi atât pe prieteni, cât și pe partenerul de viață. Ține cont de faptul că lucrurile devin mult mai frumoase atunci când vine vorba de dragoste și apreciere reciprocă. 


Leu: Posibil să te confrunți cu dorința de a investi banii acumulați în renovarea casei, repararea mașinii, dezbaterea unei moșteniri. Toate demersurile de astăzi vizează familia. 


Fecioară: Ziua de astăzi aduce o umbră de tristețe, se pare că cineva din familie încearcă să profite de bunătatea ta. Pe de altă parte, situațiile de criză te stimulează să-ți lărgești orizontul gândirii. 


Balanță: Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, te pândește un examen pentru a ocupa postul dorit. Nu trebuie să îți faci probleme, deoarece vei face față. 


Scorpion: Dacă în ultima perioadă ai intrat într-o relație problematică, extraconjugală sau toxică, acum se pare că trebuie să faci ordine în suflet. Nu îți va fi greu, întrucât celălalt dorește să inițieze un dialog bazat pe respect și afectivitate. 


Săgetător: Chiar dacă îți dorești ca ceea ce ți-ai propus inițial să nu se schimbe, este recomandat să lași de la tine. Stabilitatea financiară pe care o cauți este astăzi de negăsit. Totuși, spre seară ai șanse să te bucuri de romantism și armonie în familie. 


Capricorn: Vei fi pus în unele situații nefavorabile, dar se impune să fii sincer cu propria persoană, să conștientizezi dacă meriți ceea ce ți se oferă. Șefii vor auzi de la ceilalți colegi de muncă de eforturile pe care le depui suplimentar. 


Vărsător: În relațiile cu cei de la serviciu sau din afaceri te poți aștepta la bună înțelegere în această zi cu influx astral benefic. Totuși, nu lăsa succesul să te facă să întârzii acasă, pentru a evita o ceartă cu persoana iubită. 


Pești: Tendința de a da curs glumelor intime de la locul de muncă atrage riscul tentației de a merge mai departe pentru a demonstra că poți. Romantismul se poate pierde odată cu agresivitatea cu care riști să surprinzi neplăcut partenerul.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 10 Aprilie 2019
Stire din Fun : Spune-mi că nu-i adevărat…
Miercuri, 10 Aprilie 2019
Stire din Fun : Am vrut să trec granița la ruși!
Miercuri, 10 Aprilie 2019
Stire din Fun : BANCURI
Marţi, 09 Aprilie 2019
Stire din Fun : Galileo Galilei, chemat la raport
Marţi, 09 Aprilie 2019
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 08 Aprilie 2019
Stire din Fun : Sfaturi înțelepte
Pagina a fost generata in 0.8047 secunde