Horoscop

166

Articole recomandate

Berbec: Începutul săptămânii te-ar putea pune pe drumuri. Dacă ești nevoit să călătorești, fii prudent și verifică atent toate detaliile aferente. Și studiile intră în sfera ta de interes. 


Taur: Casa și activitățile ei sunt bine susținute de astre. Curățeniile generale, reparațiile curente sau reamenajările interioare le poți face mai ușor. Membrii familiei îți sunt alături. 


Gemeni: Distracția și voia bună îți deschid săptămâna. Este o zi potrivită de a te ocupa de un hobby. Relația cu persoana iubită este tensionată, dar cu prudență vei reuși să aduci lucrurile pe făgașul cel bun.


Rac: Se anunță o zi încărcată la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate, așa încât recomandabil este sa te bazezi doar pe forțele tale. Evită provocările și ocupă-te doar de treburile tale.


Leu: Subiectele principale ale zilei sunt relațiile parteneriale și colaborările. Sunt posibile discuții aprinse cu partenerul de viață. Evită combativitatea și fii mai înțelegător. O relație veche se poate sfârși. 


Fecioară: Este o zi potrivită cumpărăturilor, dar și achitării datoriilor de orice fel. Tot ce ține de demersuri financiare ar trebui să intre în sfera ta de interes. Unii se pot ocupa cu succes de actele specifice moștenirilor sau partajelor unui divorț.


Balanță: Relațiile cu străinătatea îți vor capta atenția și eforturile. Poți primi vești de la cineva aflat departe de țară sau poți face demersurile necesare unei calatorii. Chiar dacă lucrurile nu se rezolvă așa cum vrei tu, la momentul potrivit totul se va lămuri.


Scorpion: Se pare că vin evenimente importante la capitolul carieră. Un șef îți poate oferi un post de conducere. Dar există și posibilitatea demiterii dintr-o funcție înaltă. Fii pregătit pentru orice situație și ai încredere că totul este în favoarea ta.


Săgetător: Prietenii și protectorii sunt subiectul principal de astăzi. Unele relații se pot încheia. Pe de altă parte, fii atent la sfaturile și îndemnurile primite din partea celorlalți. Chiar dacă unele nu îți sunt pe plac este bine să le reții.
 
Capricorn: Pentru prima zi a săptămânii, astrele te sfătuiesc să fii cât mai discret. Sunt momente bune pentru a sta de vorbă doar cu tine însuți. Sănătatea este în continuare vulnerabilă.


Vărsător: Beneficiezi de o energie astrală deosebită și recomandabil este să o folosești doar pentru sufletul tău. Sunt momente bune de a te ocupa pe îndelete de întreținerea corpului și de îmbunătățirea stării tale de spirit.


Pești: Este ziua cadourilor și recompenselor pentru tine. Dacă așteptai demult o plată, acum se pare că va veni și chiar cu dobândă. Se pot pune în discuție îmbunătățirea condițiilor de la locul de muncă sau creșterea salariului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 09 Aprilie 2019
Stire din Fun : Galileo Galilei, chemat la raport
Marţi, 09 Aprilie 2019
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 08 Aprilie 2019
Stire din Fun : Sfaturi înțelepte
Luni, 08 Aprilie 2019
Stire din Fun : Prestanța stabiliește prețul
Luni, 08 Aprilie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 08 Aprilie 2019
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.9571 secunde