Horoscop

317
Horoscop - horrrr-1554686324.jpg

Articole recomandate

Berbec: E posibil să vă duceți la o întâlnire să aflați cu ce se mai laudă prietenii. Poate-l lăsați pe partener să aleagă destinația, dacă plecați într-o miniexcursie de-o zi pentru că altfel o să tot încasați reproșuri.


Taur: Se poate să alegeți o variantă lejeră de petrecut timpul liber, ca să vă odihniți, că v-o fi ajuns oboseala. Relația de cuplu traversează o perioadă de acalmie și o să mai aduceți unele îmbunătățiri.


Gemeni: Pe voi cineva vă vrea înapoi, după ce vă supăraserăți și o să vă gândiți dacă vă vedeți împreună, sau nu. O să-i strângeți pe toți ai casei la un loc să vă bucurați de un moment special din viața voastră.


Rac: Se poate să vă întâlniți întâmplător cu cineva care fusese supărat pe voi, dar o să-i treacă dacă stați de vorbă. Se poate să fie o zi importantă pentru relația voastră de cuplu.


Leu: este posibil să plecați pe negândite într-o vizită la cineva din altă localitate și să fie o gură de oxigen. Poate vă duceți în recunoaștere, să vizionați o locuință în care vreți să vă mutați.


Fecioară: O să cheltuiți mai puțini bani decât v-ați imaginat pentru că nimeriți niște reduceri, gratuități și vi se face cinste pe ici pe colo. O să puteți face cunoștință cu cineva care să se plieze pe stilul vostru.


Balanță: Vă caută cineva cu insistență să vă scoată la o cafea, o prăjitură și se pare că și voi de-abia așteptați, pentru că există o atracție între voi și o să vreti să vedeți cum decurg lucrurile.


Scorpion: Vă puteți găsi și voi sufletul pereche și să vă completați frumos, să trăiți o poveste de iubire. O să vă descurcați cu banii, dacă trebuie să faceți și plinul la mașină, să plătiți și masa la restaurant că aveți chef de o escapadă turistică și n-o să v-o refuzați.


Săgetător: E cineva care se-apropie cu pași timizi și o să vedeți dacă simțiți un fior comun, dacă există combatibilitate. V-ați putea repezi până la rudele din alt oraș și să vă-ntoarceți diseară, la noapte, cu bateriile încărcate, după câteva ore bune de plimbare, socializare.


Capricorn: Poate vi se face o surpriză plăcută și primiți o invitație la un concert, sau la un paint ball, ori alte jucării într-un parc de agrement. Se pare că o să faceți impresie bună unui public, juriu, poate luați parte la un concurs, sau e un spectacol și o să bateți orice adversar pentru că sunteți cei mai buni.


Vărsător: Se poate să primiți un cadou și să însemne mult pentru voi gestul făcut de acea persoană. O să vă bucurați de vizita cuiva, poate e un moment festiv care o să vă răscolească frumos pe dinăuntru și o să mai faceți un pas în relația sentimentală.


Pești: Poate dați o petrecere de zi aniversară, ori aveți un alt motiv să-i strângeți pe prieteni la o masă, la o agapă. O să dați curs invitațiilor pe la prietenii care sărbătoresc ceva, poate vă duc la plimbare într-o zonă turistică și o să vă priască ieșire.










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 08 Aprilie 2019
Stire din Fun : Sfaturi înțelepte
Luni, 08 Aprilie 2019
Stire din Fun : Prestanța stabiliește prețul
Luni, 08 Aprilie 2019
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 05 Aprilie 2019
Stire din Fun : Vai, ce copil frumos!
Vineri, 05 Aprilie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 05 Aprilie 2019
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 0.8136 secunde