HOROSCOP

201
HOROSCOP - horoscop-1554417804.jpg

Articole recomandate

Berbec: Este bine să îți rezervi momente de liniște și să meditezi pe îndelete la perioada care va urma. În special vizavi de segmentul profesional ar fi bine să-ți schimbi strategia de lucru și relaționarea cu anturajul. 


Taur: În primele ore ale zilei, ești solicitat la serviciu de către șefi sau alți reprezentați oficiali ai unor instituții. Comunicarea este deficitară, așa încât alege-ți cuvintele și gesturile cu grijă. Se vor relua discuții pe teme profesionale vechi care necesită îmbunătățiri. 


Gemenei: Sănătatea ar trebui să fie, astăzi, tema principală. Există vulnerabilități pe segmentele ficatului și sistemului respirator care pot să-ți dea mult de furcă. Ocupă-te de treburi ușoare și evită suprasolicitarea nervoasă. 


Rac: Ziua îți aduce predispoziții spre a copia de la alții vorbe, gesturi, acțiuni. Și nici așa nu îți găsești locul. Hiba este la tine, în sensul că ar trebui să-ți remodelezi atitudinea, felul în care te raportezi la mediul înconjurător și să înveți lecția discreției. 


Leu: Nemulțumirile privitoare la segmentul financiar sunt majore. Se pare că veniturile obținute din activitatea profesională sunt fluctuante, nesigure și se zvonește că se vor schimba radical și condițiile de muncă. Fii prudent și controlează-ți reacțiile! 


Fecioară: Sunt posibile multe discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Subiectele care se vehiculează astăzi te pot pune serios pe gânduri, însă rolul lor este acela de a te informa vizavi de noutățile apărute în segmentul profesional. 


Balanță: Este nevoie să te ocupi de casă și familie, deoarece sunt multe tensiuni, discuții aprinse cu membrii familiei și cu rudele. Poți manifesta tendința de a te refugia în activitățile profesionale și a lăsa cumva de izbeliște ceea ce se petrece în mediul familial. 


Scorpion: Șanse deosebite de a te ocupa de copii și de persoana iubită. Cu toate că spiritele se pot încinge foarte ușor, dacă ești răbdător, atent la dorințele celor dragi, vei putea depăși totul cu bine. 


Săgetător: Se conturează răsturnări de situație la serviciu. Pe lângă faptul că ai multe de făcut, mai intervin și sarcini urgente. Rezolvă totul în ritmul tău și, pe cât posibil, concentrează-te să faci lucrurile cât mai corect. 


Capricorn: Relațiile de muncă sunt tensionate, existând riscul să se destrame unele colaborări vechi. Tu ești cel care gestionezi incorect relațiile cu ceilalți sau situațiile ivite, pentru că mentalul este bulversat și este mai greu să-ți aduni gândurile. 


Vărsător: Persistă astăzi gândurile privitoare la finalizarea unor relații parteneriale, poți gândi strategii de abordare pentru acest domeniu. Însă, trebuie să ai în vedere și partea financiară implicată, atât în relația de cuplu, cât și în relațiile profesionale. 


Pești: Momente favorabile pentru a te ocupa de segmentul financiar, respectiv pentru a face plăți restante, cheltuieli necesare traiului zilnic sau pentru a pune la punct un plan financiar plauzibil pentru următoarele săptămâni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 05 Aprilie 2019
Stire din Fun : Vai, ce copil frumos!
Vineri, 05 Aprilie 2019
Stire din Fun : BANCURI
Joi, 04 Aprilie 2019
Stire din Fun : Oltenilor nu le pasă de Japonia
Joi, 04 Aprilie 2019
Stire din Fun : Câinele săltăreț
Joi, 04 Aprilie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 04 Aprilie 2019
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.7828 secunde