Mai multe ştiri online:

HOROSCOP

Ştire online publicată Miercuri, 27 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: Lumea te privește ca și cum ai fi de pe altă planetă, pentru ca ești diferit, original, mai special din multe puncte de vedere. Dar nu trebuie sa renunți la visele tale înalte doar pentru a le fi lor pe plac. 


Taur: Faci parte dintr-un colectiv mai larg în care fiecare are impresia că poate juca rolul de lider, dar nu e chiar așa. Când se adună la un loc atâtea minți luminate, se lasă cu dispute de supremație, pentru că nimeni nu-și acceptă ușor poziția de subaltern. 


Gemeni: A fi darnic nu înseamnă a oferi lucruri concrete sau materiale, ci ajunge chiar și un gând bun transmis cuiva, la nevoie. Acolo, în mintea ta, există o idee salvatoare, un sfat sau o soluție genială care poate scoate pe cineva drag din impas. 


Rac: Stresul pregătirilor unor evenimente cărora le acorzi maximă importanță crește și intri cumva în panică, fie că pregătești o petrecere sau chiar o nuntă, fie că te preocupă bunul mers al unor acțiuni de la care multă lume are pretenții mari. 


Leu: Nu te lăsa păcălit de senzațiile trupului, pentru că ceea ce simți tu acum nu e iubire. E magnetism, e atracție, e ceva ce nu ține de inimă și te-ai putea înșela amarnic dacă te-ai lăsa condus de aceste senzații. 


Fecioară: Numai de propriile tale acțiuni depinde succesul spre care te îndrepți, ca atare asumă-ți complet ceea ce vrei să faci! Dacă tot ai făcut o alegere, fii sigur că e cea mai bună pentru tine în momentul de față și mergi în sensul acela! 


Balanță: Sfaturile primite pot avea o mulțime de utilități, dar primul dintre ele pare a fi legat de starea ta de sănătate. Trebuie să ții cont de ce-ți spune. Poate fi vorba de un medic sau un terapeut care îți transmite ce să faci pentru o stare mai bună a organismului. 


Scorpion: Îl simți pe cel drag alături de tine cu adevărat într-un moment mai sensibil, când încurajările sale, susținerea sa morală sau doar simpla sa prezență îți este de mare ajutor. În astfel de momente se vede cât de unit e cuplul vostru, cât de adevărată este iubirea. 


Săgetător: Visezi frumos, dar cum să nu te lași furat de vise, când inima ta e atât de fericită și de entuziasmată în fața iubirii. Cineva îți face promisiuni superbe și crezi în ele cu tărie. 


Capricorn: Primești un sfat matur care merită ascultat și urmat ca atare, deci nu te încăpățâna să faci totul doar după propriile decizii. Ai în fața ta o persoană cu mai multă experiență care știe ce spune și practic îți oferă un sfat pe gratis. 


Vărsător: Nimic nu e mai frumos decât să petreci cât mai mult timp ocupându-te de acele lucruri care îți încarcă inima de bucurie. Nu te mai gândi la nimic din ceea ce ți-ar putea coborî energia la un nivel nedorit. 


Pești: Privești spre viitor cu încredere, pentru că se anunță o etapă înfloritoare a vieții tale. Schimbările pe care le-ai decis nu demult îți arată deja efectele și ți se par încântătoare! Nu te abate de la drumul pe care l-ai decis, mergi pe el cu entuziasm.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8758 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.823 secunde