Horoscop

233
Horoscop - hor2222-1553556092.jpg

Articole recomandate

Berbec: S-ar putea să începeți o nouă etapă, mai ales în plan social sau sentimental. Ne este exclus să demarați o afacere. Sunteți comunicativ și puteți avea succes în călătorii. Fiți foarte atenți la cheltuieli.


Taur: Intenționați să vă implicați mai mult în problemele familiei. Relațiile cu cei din jur vor fi foarte bune și puteți să încheiați noi contacte din care toată lumea va avea de câștigat.


Gemeni: Partenerul de viață vă impresionează cu un cadou la care nu vă așteptați. Spre seară, vă simțiți bine împreună, doar voi doi sau la o ieșire cu prietenii. Ascutați-vă intuiția în toate deciziile zilei.


Rac: Vi se conturează un plan de afaceri la care vă gândiți de multă vreme. Dacă mai aveți dubii, puteți să apelați la o persoană mai în vârstă, cu experiență. Este o zi prielnică pentru ieșiri cu prietenii.


Leu: Colegii de serviciu vă apreciază pentru dorința de schimbare și înnoire. Cu toate acestea, organizați-vă mai riguros, ca să nu pierdeți timpul. Azi aveți spor în tot ce faceți. Nu stați prea bine cu banii, dar vă descurcați.


Fecioară: S-ar putea ca un prieten să vă propună o colaborare aparent profitabilă. Nu vă grăbiți să promiteți nimic. Ideal ar fi să vă consultați și cu partenerul de viață. Simțul practic și dorința de schimbare va ajută să intrați în afaceri.


Balanță: Un prieten vă dă de gândit, sfătuindu-vă să vă temperați dorința de a câștiga bani cu orice preț. Încercați să vedeți și alte interese decât cele de natură materială. Acordați mai mult timp studiului și relațiilor parteneriale.


Scorpion: Relațiile sentimentale merg bine, dar ar fi recomandat să fiți atent la problemele partenerului de viață. Aveți șanse de reușită în orice domeniu, mai ales la examene.


Săgetător: Dimineața sunteți hotărât să faceți câteva schimbări prin casă, dar nu sunteți sigur că partenerul de viață va fi de acord. Stabiliți-vă clar prioritățile și v-ați asigurat succesul.


Capricorn: Este o zi destul de dificilă, în care aveți multe de rezolvat. Principala problemă s-ar putea să fie de natură financiară. Dar nu vă faceți griji. Sunteți hotărât și plin de energie, așa că reușiți să faceți față tuturor activităților.


Vărsător: Puteți rezolva o problemă financiară care vă frământă de multă vreme. S-ar putea ca dimineață să vi se propună o colaborare. Este momentul să vă consolidați relațiile de prietenie și de afaceri. Profitați de această conjunctură profitabilă


Pești: Aveți o capacitate de comunicare foarte bună și rezolvați mai ușor problemele. Aveți succes în societate și în toate activitățile legate de cămin. Puteți face planuri de viitor, pentru că aveți idei excelente, pe care vi le apreciază și partenerul de viață.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 26 Martie 2019
Stire din Fun : Elevii spun lucruri trăznite
Marţi, 26 Martie 2019
Stire din Fun : "Nu da la cap, te rog"
Marţi, 26 Martie 2019
Stire din Fun : Ce-ai făcut, aia primești!
Marţi, 26 Martie 2019
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 25 Martie 2019
Stire din Fun : Ce-ai făcut, aia primești!
Luni, 25 Martie 2019
Stire din Fun : Graba strică treaba
Luni, 25 Martie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.9001 secunde