€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Horoscop

Ştire online publicată Marţi, 26 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: S-ar putea să începeți o nouă etapă, mai ales în plan social sau sentimental. Ne este exclus să demarați o afacere. Sunteți comunicativ și puteți avea succes în călătorii. Fiți foarte atenți la cheltuieli.


Taur: Intenționați să vă implicați mai mult în problemele familiei. Relațiile cu cei din jur vor fi foarte bune și puteți să încheiați noi contacte din care toată lumea va avea de câștigat.


Gemeni: Partenerul de viață vă impresionează cu un cadou la care nu vă așteptați. Spre seară, vă simțiți bine împreună, doar voi doi sau la o ieșire cu prietenii. Ascutați-vă intuiția în toate deciziile zilei.


Rac: Vi se conturează un plan de afaceri la care vă gândiți de multă vreme. Dacă mai aveți dubii, puteți să apelați la o persoană mai în vârstă, cu experiență. Este o zi prielnică pentru ieșiri cu prietenii.


Leu: Colegii de serviciu vă apreciază pentru dorința de schimbare și înnoire. Cu toate acestea, organizați-vă mai riguros, ca să nu pierdeți timpul. Azi aveți spor în tot ce faceți. Nu stați prea bine cu banii, dar vă descurcați.


Fecioară: S-ar putea ca un prieten să vă propună o colaborare aparent profitabilă. Nu vă grăbiți să promiteți nimic. Ideal ar fi să vă consultați și cu partenerul de viață. Simțul practic și dorința de schimbare va ajută să intrați în afaceri.


Balanță: Un prieten vă dă de gândit, sfătuindu-vă să vă temperați dorința de a câștiga bani cu orice preț. Încercați să vedeți și alte interese decât cele de natură materială. Acordați mai mult timp studiului și relațiilor parteneriale.


Scorpion: Relațiile sentimentale merg bine, dar ar fi recomandat să fiți atent la problemele partenerului de viață. Aveți șanse de reușită în orice domeniu, mai ales la examene.


Săgetător: Dimineața sunteți hotărât să faceți câteva schimbări prin casă, dar nu sunteți sigur că partenerul de viață va fi de acord. Stabiliți-vă clar prioritățile și v-ați asigurat succesul.


Capricorn: Este o zi destul de dificilă, în care aveți multe de rezolvat. Principala problemă s-ar putea să fie de natură financiară. Dar nu vă faceți griji. Sunteți hotărât și plin de energie, așa că reușiți să faceți față tuturor activităților.


Vărsător: Puteți rezolva o problemă financiară care vă frământă de multă vreme. S-ar putea ca dimineață să vi se propună o colaborare. Este momentul să vă consolidați relațiile de prietenie și de afaceri. Profitați de această conjunctură profitabilă


Pești: Aveți o capacitate de comunicare foarte bună și rezolvați mai ușor problemele. Aveți succes în societate și în toate activitățile legate de cămin. Puteți face planuri de viitor, pentru că aveți idei excelente, pe care vi le apreciază și partenerul de viață.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8398 secunde