Horoscop

282
Horoscop - horo-1553469052.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dimineață s-ar putea să fiți iritat din cauza neînțelegerilor cu un partener de afaceri. Discutați calm și încercați să ajungeți la o concluzie comună. Dacă aveți de circulat cu mașina, fiți foarte atent. Sunteți predispus la accidente.


Taur: Puteți avea mici întârzieri, cauzate de evenimente neprevăzute. Nu vă puneți mari speranțe într-o afacere, ca să nu fiți dezamăgiți. Amânați deciziile importante și păstrați-vă calmul.


Gemeni: Se pare că sunteți stresat pentru că nu primiți niciun sprijin de la colegi. Aveți grijă să nu îi jigniți pe cei din jur. Seara s-ar putea să aflați că un prieten a fost implicat într-un incident, și ar putea avea nevoie de ajutorul dumneavoastră.


Rac: Dimineață vă enervați la serviciu pentru că primiți sarcini suplimentare. Recomandabil ar fi să fiți prudent. S-ar putea ca șeful să nu fie în toane prea bune. De asemenea, nu este cazul să vă descărcați nervii acasă.


Leu: Sunteți hotărât să plecați într-o călătorie de afaceri pe care ați tot amânat-o. Partenerul de viață vă reproșează că nu ați ales cel mai bun moment, pentru că aveți probleme importante acasă. S-ar putea să renunțați definitiv la călătorie, în urma unei discuții aprinse.


Fecioară: S-ar putea ca partenerul de viață să vă reproșeze că ați cheltuit prea mult pentru un obiect de care nu era nevoie acum. Ideal ar fi să evitați speculațiile financiare, pentru că există riscul să ajungeți într-o situație neplăcută.


Balanță: S-ar putea să fiți implicat într-un scandal la serviciu, din cauza bârfelor unui coleg. Controlați-vă reacțiile petru că neînțelegerile se vor lămuri repede. După-amiază intrați pe neașteptate în posesia unei sume de bani.


Scorpion: Cei din jur s-au trezit prinși în niște complicații din cauza cărora sunt nemulțumiți sau chiar nervoși. Ai putea descurca foarte ușor ițele. Asta, dacă vei reuși să nu te lași și tu prins în ele.


Săgetător: Începeți o lucrare de pe urma căreia veți câștiga bine. Nu vă feriți să cereți ajutorul prietenilor, dacă aveți cu adevărat nevoie. Discutați calm cu cei din jur și încercați să nu dați curs certurilor.


Capricorn: Este posibil să ți se întoarcă replicile acide pe care le-ai spus într-un moment de nemulțumire intensă. Acum poți vedea pe propria piele ce efecte ai produs. Vei avea doar de învățat din astfel de întâmplări.


Vărsător: Sunteți lăudat de cei din jur pentru modul în care vă duceți la capăt promisiunile. Cu toate acestea, fiți cu mare băgare de seamă astăzi fiindcă sunteți predispus la incidente ce nu țin neapărat de voi.


Pești: Aveți tendința să fiți irascibil din cauza oboselii. Ar fi bine să evitați discuțiile în contradictoriu, pentru că aveți o sănătate destul de șubrezită. Cel mai bine ar fi să evitați întâlnirile de afaceri, pentru a nu vă forța norocul.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 25 Martie 2019
Stire din Fun : Ce-ai făcut, aia primești!
Luni, 25 Martie 2019
Stire din Fun : Graba strică treaba
Luni, 25 Martie 2019
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 22 Martie 2019
Stire din Fun : Trei nebuni… sau patru?
Vineri, 22 Martie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 22 Martie 2019
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 2.8963 secunde