HOROSCOP

232
HOROSCOP - horosco-1553184193.jpg

Articole recomandate

Berbec: Implică-te mult mai mult în proiecte și nu lăsa tot greul pe spatele colegilor tăi. Atmosfera de la birou nu ar trebui să fie una apăsătoare, ci una cât mai veselă, capabilă să te inspire și să te facă să muncești cu drag. 


Taur: Te-ai săturat de atâta singurătate, dar parcă nu ești pregătită să începi o relație. Te gândești că va trebui să te dedici în totalitate și că nu vei mai avea deloc timp pentru tine, iar asta te sperie. 


Gemeni: Planifică o scurtă vacanță la munte, la o cabană rustică, alături de cei mai buni prieteni. O astfel de escapadă de week-end te va face să fii mult mai liniștit și mult mai relaxat, iar tu ai nevoie de acest lucru în acest moment. 


Rac: Fă cât mai repede o schimbare care să te facă să te simți mult mai bine în pielea ta! Simți că ai o viață monotonă, iar această stare va dispărea în momentul în care vei face ceva ce te va determina să te simți mult mai frumoasă. 


Leu: Schimbă-ți definitiv modul de a te alimenta, deoarece acest lucru te va face să te simți mult mai bine. De foarte mult timp îți dorești să mănânci mai sănătos sau chiar să renunți la carne, însă îți este foarte greu din cauza tentațiilor care se află la tot pasul. 


Fecioară: Îți reproșezi, în permanență, faptul că nu ești bun la nimic și că toți cei din jurul tău urcă trepte pe care tu doar le cobori. Această stare ți-o impui singur și totul este doar în mintea ta. Caută noi soluții de a reveni la normal. 


Balanță: Fă doar ceea ce îți face plăcere și nu mai gândi că ai vreo obligație să faci ceea ce nu vrei. Nimeni nu îți poate impune nimic, iar tu ar trebui să te ghidezi, în permanență, doar după principiile și valorile tale. 


Scorpion: Pune accent doar pe iubire, deoarece aceasta te poate scoate astăzi din toate stările nu tocmai plăcute. După o zi grea, o vorbă bună din partea iubitului va putea șterge cu buretele toate greutățile și te poate face să zâmbești din nou și să fii mereu pozitivă. 


Săgetător: Folosește-te de un jurnal pentru a-ți planifica activitățile zilnice. Uiți mereu ceea ce ai de făcut și nu ești nici punctual. O astfel de planificare te va ajuta să îți îndeplinești cu brio toate sarcinile, fără teama de a rata ceva. 


Capricorn: Ia o pauză de la multiplele proiecte și fă-ți timp pentru a viziona un film bun în compania persoanei iubite. Ai nevoie de o astfel de relaxare. Așa vei reuși să treci peste momentele grele de pe parcursul zilei. 


Vărsător: Renunță pentru o perioadă la rețelele sociale. Ai ajuns să fii dependent de ele și să nu lași niciun moment să treacă fără a posta ceva. Astfel, ai ajuns să te cam rupi de lumea reală și să consideri importante doar aprecierile din online. 


Pești: Te-ai obișnuit să îi protejezi pe ei din jurul tău chiar și cu preșul de a cădea tu într-o lumină proastă. Chiar dacă cei apropiați te apreciază, deoarece ai mereu grijă de ei și te consideră o persoană extrem de puternică, ar trebui să te mai gândești și la tine.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 22 Martie 2019
Stire din Fun : Trei nebuni… sau patru?
Vineri, 22 Martie 2019
Stire din Fun : BANCURI
Joi, 21 Martie 2019
Stire din Fun : "Cu mine vorbeați"?
Joi, 21 Martie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 21 Martie 2019
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 2.7254 secunde