Horoscop

219
Horoscop - horrrr-1552945141.jpg

Articole recomandate

Berbec: În cursul dimineții luați o hotărâre în urma căreia sunteți nevoit să vă schimbați programul. Dacă un prieten vă solicită sprijinul într-o problemă de sănătate, acceptați fără nicio ezitare. 


Taur: Sunteți anunțat că, în curând, o să plecați într-o călătorie în interes de serviciu. Această veste vă cam încurcă planurile, dar trebuie să fiți optimist, pentru că această schimbare de program poate determina schimbări benefice în relațiile sentimentale.


Gemeni: Puteți aborda probleme importante din domeniul afacerilor și sunteți capabil să finalizați lucrări începute cu mai mult timp în urmă. Aveți ocazia să rezolvați probleme financiare. Comunicarea cu prietenii și cu partenerul de viață este foarte bună. 


Rac: Sunteți foarte activ și sociabil, ceea ce favorizează relațiile de colaborare. Se pare că aveți probleme sentimentale, dar optimismul dumneavoastră este mai puternic. În plan profesional și din punctul de vedere al sănătății, nu se întrevede nicio problemă deosebită. 


Leu: Se anunță un succes remarcabil într-o afacere, însoțit de un câștig substanțial. În partea a doua a zilei vi se propune o colaborare. Ar fi bine să nu vă grăbiți să dați un răspuns azi.


Fecioară: Aveți succes în afaceri și puteți rezolva problemele financiare ale familiei. Evitați speculațiile de orice fel. Sunt favorizate relațiile de colaborare. Toate activitățile începute azi au mari șanse de reușită. 


Balanță: Au loc schimbări benefice în viața dumneavoastră, atât pe plan profesional, cât și social. Metodele pe care le aplicați, deși nu sunt pe placul tuturor, vă ajută sa vă îndepliniți obiectivele.  Petreceți după-amiaza împreună cu prietenii.


Scorpion: Sunteți într-o formă intelectuală foarte bună și colaborați excelent cu persoanele din anturaj. Aveți șanse de succes în toate activitățile legate de familie și cămin. Țineți cont de părerile partenerului de viață. 


Săgetător: Aveți parte de un succes neașteptat pe plan social și financiar. Profitați de acest moment favorabil, dar fără să forțați nota. După-amiază plecați într-o deplasare neplanificată. 


Capricorn: După o perioadă de dezamăgiri, astăzi sunteți plăcut surprins de succese nesperate în domeniul financiar și în planul relațiilor sentimentale. Ideile dumneavoastră ingenioase contribuie la finalizarea unei lucrări importante la locul de muncă.


Vărsător: În prima parte a zilei vă ocupați de rezolvarea unei probleme financiare de care depinde reușita unei afaceri. S-ar putea să fiți nevoit să faceți o scurtă călătorie în afara localității.  


Pești: Începeți să vă redresați financiar. Se pare că primiți o primă, ca recompensă pentru finalizarea unei lucrări importante, sau o moștenire neașteptată. Dacă vă întrebați ce ar fi mai bine să faceți cu banii, astăzi sunt favorizate investițiile pe termen lung. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 19 Martie 2019
Stire din Fun : Poza soției, veritabil etilotest
Marţi, 19 Martie 2019
Stire din Fun : Avocații au sufletul odihnit
Marţi, 19 Martie 2019
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 18 Martie 2019
Stire din Fun : Filmul prost este de vină
Luni, 18 Martie 2019
Stire din Fun : La examen, ca-ntre popi!
Luni, 18 Martie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 18 Martie 2019
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 1.4896 secunde