€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

HOROSCOP

Ştire online publicată Joi, 14 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: Este un moment prielnic pentru a face câteva schimbări în viața dumneavoastră. În prima parte a zilei, veți avea succes în afaceri.  Întâlnirile cu prietenii vă vor aduce zâmbetul pe buze. 


Taur: Nu aveți timp să vă ocupați de problemele personale pentru că proiectele începute la locul de muncă au prioritate. Vă sfătuim să profitați de această conjunctură favorabilă, pentru că puteți avea de câștigat. 


Gemeni: O activitate nouă aduce cu sine noi responsabilități. Dar acest aspect nu vă sperie. Puteți avea succes în activități intelectuale și aveți ocazia să vă afirmați în societate.


Rac: Sunteți pus pe treabă încă din prima parte a zilei și hotărâți să demarați o afacere împreună cu un prieten. Vă sfătuim să acceptați sfaturile familiei și ajutorul partenerului de viață. 


Leu: Bugetul mic de care dispuneți va fi redresat cu ajutorul unei sume considerabile, pe care o primiți la serviciu. Puteți să vă faceți planuri pentru o călătorie și planuri de investiții pe termen lung.


Fecioară: Determinarea vă ajută să terminați cu bine o activitate importantă, începută zilele trecute. Este momentul să culegeți roadele muncii depuse în ultima vreme. Nu este exclus să obțineți avantaje materiale.


Balanță: La serviciu, șefii vă apreciază rezultatele după ce reușiți să rezolvați o problemă delicată. Profitați de acest aspect pentru a expune toate ideile pe care le aveți.


Scorpion: Sunteți plin de energie, iar asta se simte atât în activitatea profesională, cât și în relațiile parteneriale. Aveți posibilitatea să rezolvați ușor problemele de serviciu și de acasă. 


Săgetător: Apar o serie de situații neprevăzute care vă determină să vă schimbați programul. S-ar putea să fiți nevoit să plecați într-o delegație, iar partenerul de viață este nemulțumit din această cauză.


Capricorn: Încrederea în sine vă ajută să luați inițiativă. Aveți calități de bun organizator și se pare că nimic nu poate să vă stea în cale. Relațiile cu partenerul de viață sunt armonioase și petreceți clipe plăcute în familie. 


Vărsător: Dimineață aveți ocazia să încheiați un contract avantajos. Înarmați-vă cu răbdare, pentru că rezultatele se vor vedea mai târziu.
Pești: Șefii vă recunosc competența, dar să nu vă așteptați la aprecierea colegilor! Nu mai spuneți chiar tot ce gândiți! Cei din jur nu vor fi încântați, ci se vor simți jigniți.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3742 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1106 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6915 secunde