Horoscop

229
Horoscop - horoscop-1552339190.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ar fi bine să ții cont și de dorințele celor din familie atunci când iei o decizie, nu te axa numai pe avantajele financiare ale vieții, pentru a nu le provoca suferințe și frustrări.


Taur: Dacă ai de semnat acte, de stabilit întâlniri în locuri necunoscute, se recomandă să fii atent la detalii, mulți vor încerca să profite de tine. Meditația, rugăciunea și atenția asupra respirației vor face minuni în această zi cu energii tumultoase.


Gemeni: Apare tendința de a respinge schimbările, chiar dacă simți că acestea sunt pozitive. Însă acest lucru îți poate fi dăunător pentru evoluția ta viitoare. 


Rac: Cauți să simți o stare de pace interioară, dar ziua de azi va fi destul de agitată pe plan profesional sau financiar. Se pare că ți se deschid noi orizonturi pentru următoarele luni. 


Leu: Cineva din anturaj te testează, prin urmare ar fi bine să dai dovadă de responsabilitate. Astfel vei vedea că nu este chiar atât de greu să te implici sută la sută în tot ceea ce înseamnă activitate profesională.


Fecioară: Ipostazele prin care poți trece azi pe plan sentimental pot fi multiple, numai că se poate resimți o revoltă acută față de trecut, față de cineva care a dat cu piciorul iubirii din partea ta. 


Balanță: Originalitatea este apreciată azi de șefi, aceștia sunt încântați să te redescopere, vei dobândi succes pe partea profesională. Numai că acasă nu trebuie să te lauzi cu reușitele tale.


Scorpion: Frica de succes nu are ce căuta în ecuația zilei de astăzi. Se întrevăd noi oportunități pe care ar fi bine să nu le ratezi. Dacă nu te poți hotărî, nu ezita să ceri sfatul celui drag.


Săgetător: Este o zi potrivită pentru a aborda chestiuni delicate legate de planul financiar. Ai posibilitatea de a rezolva probleme mai vechi, datorită modului elegant în care comunici.


Capricorn: Tensiuni ale stării fizice, psihice, emoționale se vor manifesta la începutul zilei. Cauzele sunt multiple, însă cel mai probabil că totul pleacă de la lipsa stimei de sine. 


Vărsător: O zi plină de voință și de încredere în reușită. Hotărăști fără ezitare să acționezi pe partea profesională, iar decizia pe care o vei lua va fi una radicală pentru proiect. 


Pești: O întâlnire cu rudele ar putea prilejui o discuție utilă, vei găsi soluția potrivită pentru îmbunătățirea relației cu partenerul de viață. Sporește responsabilitatea față de acesta, poate chiar vei dori să te implici mai mult în unele activități alături de copii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 12 Martie 2019
Stire din Fun : Clar, yoga ajută mult…
Marţi, 12 Martie 2019
Stire din Fun : Cea mai tare dovadă de iubire
Marţi, 12 Martie 2019
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 11 Martie 2019
Stire din Fun : Sărăcuța…o dor toate!
Luni, 11 Martie 2019
Stire din Fun : Cine-i regele animalelor?
Luni, 11 Martie 2019
Stire din Fun : Una caldă și trei reci
Luni, 11 Martie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.9155 secunde