Horoscop

341
Horoscop - hor-1552239649.jpg

Articole recomandate

Berbec: Posibil ca prima zi a săptămânii să te găsească pe drumuri. Ori ești deja în vizită la rude sau prieteni apropiați, ori pleci astăzi la ei. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia sunt dinamice, cu note ușoare de conflict, însă acum se lămuresc diverse animozități.


Taur: Activitățile casnice și chestiunile legate de familie îți deschid această săptămână. Poți să faci o curățenie drastică sau să îți propui planuri de îmbunătățire a spațiului locativ. 


Gemeni: În câteva cuvinte, ziua poate fi definită pentru tine astfel: cântec, joc și voie bună. Tânjești după iubire și admirație, însă ai răbdare că în curând ți se vor îndeplini și aceste dorințe..


Rac: Începi săptămâna cu activitățile din sfera muncii. Astrele te susțin, îți dau idei bune, imbold de a-ți alcătui planuri viabile, dar poate ar trebui să o iei mai ușor. Stările de sănătate fluctuează destul de mult, așa încât se recomanda prudență. 


Leu: Relațiile parteneriale sunt la ordinea zilei. Întâlniri, dialoguri, negocieri se amestecă într-un chip fascinant. Este nevoie de calm și discernământ în a-ți asculta interlocutorii. Nu se recomandă discuțiile în contradictoriu.


Fecioară: O zi bună pentru a te ocupa de chestiuni financiare ce vizează banii și bunurile altora. Se pare că te așteaptă aspecte benefice în legătură cu finanțarea muncii tale într-un proiect cu parteneri străini.


Balanță: Prima zi a săptămânii îți aduce dorința de rafinarea sufletească. Gândurile tale sunt îndreptate către călătorii și către studii pe termen lung. În a doua parte a zilei, subiectul principal devine cariera și imaginea ta în ochii celorlalți. 


Scorpion: Contează cel mai mult astăzi cum te percep ceilalți. Comunici ușor, vrei să-ți expui planurile și ideile, dar bine ar fi să nu divulgi chiar totul. Cariera este un alt punct important al acestei zile. 


Săgetător: Ești înconjurat de prieteni. Întâlnirile și dialogurile cu prietenii sunt la ordinea zilei, dar spre seară dorința de a te retrage înlăuntrul sufletului este accentuată. 


Capricorn: Ziua este potrivită doar pentru dialoguri și întâlniri cu sinele tău. Sunt posibile gânduri sau viziuni nu tocmai plăcute, dar depinde doar de tine să discerni lucrurile. 


Vărsător: Ai energie, chef de tot și toate. Ba mai mult, astrele îți șoptesc că vin vremuri și mai bune, astfel că nimeni și nimic nu îți poate strica efervescența de astăzi. 


Pești: Este indicat să te ocupi pe îndelete de chestiunile financiare. Este vorba despre banii câștigați din munca proprie și de bugetul cheltuielilor cotidiene. Se pare că îți dau târcoale idei legate de afaceri, investiții sau cumpărături extravagante.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 11 Martie 2019
Stire din Fun : Sărăcuța…o dor toate!
Luni, 11 Martie 2019
Stire din Fun : Cine-i regele animalelor?
Luni, 11 Martie 2019
Stire din Fun : Una caldă și trei reci
Luni, 11 Martie 2019
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 09 Martie 2019
Stire din Fun : Nu vorbim aceeași limbă
Sâmbătă, 09 Martie 2019
Stire din Fun : Cea mai ascultătoare nevastă
Sâmbătă, 09 Martie 2019
Stire din Fun : Să râdem cu elevii noștri dragi
Sâmbătă, 09 Martie 2019
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.6555 secunde