HOROSCOP

149
HOROSCOP - hor-1550856728.jpg

Articole recomandate

Berbec: În această zi, încearcă pe cât posibil să eviți conflictele și discuțiile purtate în contradictoriu. În ciuda timpului insuficient, nu neglija nevoile celor din jur, ci dă o mână de ajutor.


Taur: Este posibil ca o dorință, un gând ascuns să se îndeplinească datorită unei discuții purtate cu un membru al familiei. Spre seară, sosirea unor musafiri necesită destul de multe eforturi.


Gemeni: În cadrul locului de muncă, ești în centrul atenției, iar acest lucru poate stârni interesul unor colegi. Deși ai neglijat starea ta de sănătate în ultima perioadă, astăzi vei cere un sfat prietenilor.


Rac: Simți nevoia unei confirmări în privința unei bănuieli. În prima parte a zilei nativul va lucra la unele proiecte ce pot genera beneficii materiale. 


Leu: Un apropiat îți va aduce o serie de vești însă va depinde de starea emoțională, dacă le vei primi cu bine sau nu. Spre seară, vei participa la un eveniment important.


Fecioară: Plecarea unui apropiat în străinătate sau în alt oraș îl pune pe nativ pe drum. În prima parte a zilei acesta este urmărit de un sentiment de neliniște.


Balanță: Nu este o zi favorabilă discuțiilor sincere și exprimării regretelor pe care le ai. Evită să creezi conflicte. Fii generos și azi, pentru că nu peste mult timp viața te va recompensa mai mult decât te-ai fi așteptat. 


Scorpion: În cadrul locului de muncă vei lucra în echipă alături de colegi, ceea ce îți va fi de folos, căci vei putea comunica mai bine cu cei din jur. O ofertă nouă pentru un loc de muncă îți va atrage atenția.


Săgetător: Vei avea ocazia să cunoști o persoană cu o vastă experiență de viață, al cărei ajutor îți va fi benefic de acum înainte. Pe măsură ce descoperi tot mai multe asemănări între tine și amicul nou, vei deveni mult mai interesat de compania acestuia.


Capricorn: Este un moment prielnic pentru a restabili legătura cu o veche cunoștință. De asemenea, fiindcă debordezi de energie pozitivă, se recomandă să îți lărgești cercul de prieteni.


Vărsător: Astrele îți oferă posibilitatea să transformi o simplă întâlnire într-o prietenie frumoasă care ulterior poate evolua spre o căsătorie, Cu o lejeritate ieșită din comun îl vei determina pe interlocutorul tău să te aprobe în tot ceea ce spui și îl vei fermeca fără să-și dea seama.


Pești: Încearcă, pe cât posibil, să sari peste ziua aceasta de muncă. O plimbare în natură sau o vizită la un prieten drag te va încărca de energie. Nu ezita să îți surprinzi persoanele dragi din viața ta cu mici cadouri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 23 Februarie 2019
Stire din Fun : Psihologie în dublu sens
Sâmbătă, 23 Februarie 2019
Stire din Fun : Greu cu orientarea în spațiu
Sâmbătă, 23 Februarie 2019
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 22 Februarie 2019
Stire din Fun : De la iubi, la… număr greșit!
Vineri, 22 Februarie 2019
Stire din Fun : Puterea logicii în uniformă
Vineri, 22 Februarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.3475 secunde