HOROSCOP

123
HOROSCOP - horo-1550646326.jpg

Articole recomandate

Berbec: Încă de dimineață, îți propui să fii la zi cu numeroasele tale proiecte neterminate, însă pe parcursul zilei vor apărea mult prea multe situații neprevăzute care îți vor da peste cap programul.

Taur: La o mică cercetare mai amănunțită, vei descoperi că este mai bine să nu te lași afectat de părerile celor din jur. Ai încredere în forțele tale, urmează-ți instinctul!

Gemeni: Dimineață, apare un musafir neașteptat, astfel că îți vei amâna celelalte activități în favoarea acestei vizite. În a doua parte a zilei, se pare că unele planuri nu se vor realiza.

Rac: O întâlnire importantă a decurs de minune și vei împărtăși bucuria cu membrii familiei. Se pare că eficiența din cadrul locului de muncă îți este apreciată, astfel că vei primi o primă sau o mărire de salariu.

Leu: O problemă din trecut nu are o rezolvare rapidă, însă nu trebuie să intri în panică din această pricină. Fie vei cere un sfat unui apropiat, fie vei căuta soluții pe cont propriu, vei ieși cu fruntea sus din această problemă.

Fecioară: Chiar dacă încerci să fii chibzuit în ceea ce privește cheltuielile, un membru al familiei te va îndemna să profiți de reduceri și să achiziționezi un bun pe care ți-l dorești de mult timp și, desigur, economiile nu v-au fost suficiente.

Balanță: Încerci să-i învinuiești pe cei din jur pentru eșecurile tale. Gândul că relația cu partenerul de viață se deteriorează din multe cauze te determină să acționezi cu aciditate în unele situații.

Scorpion: În prima parte a zilei, reușești să fii în centrul atenției, fiind uimit de ceea ce se întâmplă, căci de obicei erai puțin invizibil pentru ceilalți.

Săgetător: Se recomandă să fiți atenți, în special în prima parte a zilei, la modul de a asimila veștile pe care le primești. Dacă în prima parte a zilei reușești să fii în centrul atenției prin diferite ocazii, spre seară, lucrurile se vor schimba.

Capricorn: Vei începe ziua prin pregătiri intense, căci o invitație la un eveniment important pentru cariera ta profesională îți va stârni interesul. În a doua parte a zilei, încearcă să achiziționezi câte un cadou pentru membrii familiei.

Vărsător: O zi profitabilă din punct de vedere financiar, încă de dimineață. O sumă de bani împrumutată unui apropiat îți este restituită, însă nu vor sta prea mult la tine, deoarece vei dori să faci reamenajări acasă.

Pești: Grija față de membrii familiei este imensă și nu vei ezita să faci câteva sacrificii în favoarea lor. În prima parte a zilei, ești uimit de cât de repede asimilezi și te acomodezi cu schimbările cei din jur.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 20 Februarie 2019
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 20 Februarie 2019
Stire din Fun : Suzana, cuvântul magic
Miercuri, 20 Februarie 2019
Stire din Fun : Minciuna are picioare scurte
Miercuri, 20 Februarie 2019
Stire din Fun : BANCURI
Luni, 18 Februarie 2019
Stire din Fun : Un nebun pragmatic
Luni, 18 Februarie 2019
Stire din Fun : "De ce atâta grabă ?"
Marţi, 19 Februarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 18 Februarie 2019
Stire din Fun : BANCURI
Luni, 18 Februarie 2019
Stire din Fun : Să fie cu noroc !
Pagina a fost generata in 1.2792 secunde