HOROSCOP

166
HOROSCOP - ho-1550399564.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai nevoie de multă concentrare pentru a rezolva toate problemele. Încearcă să lucrezi împreună cu o persoană care să te antreneze, de la care să primești sfaturi, pentru a nu-ți pierde astăzi stăpânirea de sine.

Taur: Riscul de a greși și de a a te reveni asupra unei situații este mare, de aceea se recomandă prudență și amânarea deciziilor importante. Dacă nu ești într-o relație, sunt șanse mari de a întâlni un partener nou

Gemeni: Te simți în formă, de aceea s-ar putea să te lași antrenat în mai multe activități deodată. Încearcă să rezolvi treburile pe rând, pentru a nu face greșeli și a nu fi nevoit să o iei de la capăt

Rac: Prea mult atașament față de partenerul de viață îți poate fi dăunător, se anunță o zi destul de zbuciumată. Totul pare că este dus la extreme, de la acțiuni până la vorbe.

Leu: Se întrevede un eveniment neașteptat, o veste de la cineva, iar surpriza s-ar putea să te scoată din rutină zilnică. Totuși nu te precipita, dă dovadă de prudență,

Fecioară: Vei fi plăcut surprins când cineva drag îți îți solicită ajutorul, dar fă tot posibilul să te detașezi, pentru a nu-l face să devină dependent de tine. S-ar putea ca intenția ta, deși este pozitivă, să-l împiedice să iasă din zona de confort.

Balanță: Diverse provocări întâmpini la locul de muncă, dar este un moment potrivit pentru a lua o decizie, nu ar trebui să-ți faci griji, deoarece iubirea partenerului îți va da curajul necesar pentru a merge mai departe pe drumul ales.

Scorpion: S-ar putea ca astrele să-ți aducă un plus de cunoaștere, poate chiar vei opta spre a pleca într-o minivacanță alături de ce dragi, pentru a experimenta ceva nou și a te distra.

Săgetător: Graba nu este bună în trafic în această zi, s-ar putea să fii sancționat, să fii surprins pe picior greșit, iar pe un fond nervos și puțină impulsivitate lucrurile se pot complica.

Capricorn: Este o zi în care vei primi răspunsurile la acțiunile desfășurate în legătură cu oficializarea sau finalizarea unor acte, proiecte importante. O persoană influentă te admiră și vrea să te susțină în acțiunile pe care le vei iniția.

Vărsător: Posibil că o veste neașteptată te va obliga să-ți schimbi complet programul zilei. În loc să te enervezi, mai bine încearcă să te adaptezi la noile schimbări pentru a-ți proteja sănătatea.

Pești: Ești predispus la mici probleme cu banii dar care sunt temporare. Evită astăzi să faci investiții majore, este mai degrabă o zi bună pentru mici cumpărături, azi ai șanse mari de a achiziționa acele obiecte pe care ți le-ai dorit de ceva vreme.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 18 Februarie 2019
Stire din Fun : Un nebun pragmatic
Luni, 18 Februarie 2019
Stire din Fun : "De ce atâta grabă ?"
Luni, 18 Februarie 2019
Stire din Fun : BANCURI
Luni, 18 Februarie 2019
Stire din Fun : Să fie cu noroc !
Luni, 18 Februarie 2019
Stire din Fun : BANCURI
Sâmbătă, 16 Februarie 2019
Stire din Fun : O mamă mândră de fiul său
Sâmbătă, 16 Februarie 2019
Stire din Fun : Cum să scapi de soacră
Sâmbătă, 16 Februarie 2019
Stire din Fun : Ce ai alege între pești și vrăbii ?
Pagina a fost generata in 0.9198 secunde