HOROSCOP

165
HOROSCOP - horoscop-1550268894.jpg

Articole recomandate

Berbec: Aveți grijă de dumneavoastră și faceți o vizită medicului, pentru a afla dacă este vorba despre ceva serios sau nu. Dacă primiți o invitație spre sfârșitul zilei de la un prieten drag, acceptați-o, pentru că aveți mare nevoie de puțină relaxare.

Taur: Primiți vești de la o persoană foarte dragă, cu care nu ați mai vorbit în ultima perioadă, iar prietenii vă umplu sufletul cu mici bucurii, pe tot parcursul zilei. O atmosferă la fel de frumoasă este și în familie, cu planuri pentru weekend.

Gemeni: Este posibil să fiți nevoit să faceți câteva drumuri, pentru a rezolva treburi casnice, lucru care vă oferă plăcere, atât timp cât știți că o faceți pentru persoanele apropiate.

Rac: O să vă revizuiți cheltuielile pe ultima perioadă. Țineți cont de faptul că bugetul pe care îl aveți nu este suficient pentru a face investiții foarte mari.

Leu: Dispuneți de toate resursele pentru a petrece o zi plină de aventură alături de prieteni la fel de pregătiți pentru distracție. Nimic nu vă poate schimba dispoziția, iar toți cei din jur se vor putea bucura de entuziasmul și energia care vă însoțesc.

Fecioară: Să nu vă îngrijorați dacă primiți anumite vești care nu vă pică prea bine. Nu ține de dumneavoastră să rezolvați anumite probleme, așa că nu e cazul să vă stricați starea bună pe care o aveți.

Balanță: Visurile dumneavoastră sunt pe punctul să se îndeplinească, deoarece vă doriți cu adevărat aceste lucruri. Perseverați, faceți ceea ce adorați să faceți și nu vă sfiiți să cereți sfatul cuiva atunci când aveți nevoie.

Scorpion: Este o zi bună în care să meditați la probleme și la soluționarea lor. Se pot accentua câteva conflicte profesionale, dar toate au rezolvare, așa că nu sunt motive să vă faceți griji.

Săgetător: Vă întâlniți cu prieteni dragi, lucru care vă face să vă simțiți foarte bine și să căpătați forțe proaspete pentru zilele care urmează. Fiți prudent și nu spuneți nimănui despre intențiile dumneavoastră, pentru a nu risca să fiți dat în vileag.

Capricorn: Sunteți organizat, eficient și aveți mult spor în tot ceea ce faceți. Cei din jur vă apreciază pentru acest lucru, iar dumneavoastră aveți numai satisfacții. Cereți și ajutor, atunci când aveți nevoie, pentru că e cât se poate de normal.

Vărsător: La locul de muncă, lucrurile merg strună pentru că ați reușit să terminați la timp toate proiectele. Puteți începe o activitate în echipă, fapt care vă bucură foarte tare. Profitați de acest lucru pentru a face lucrurile să meargă cât mai bine.

Pești: Prietenii sunt hotărâți să vă sprijine în schimbarea modului de a vedea lucrurile, să vă scape de doza de pesimism pe care ați afișat-o în ultimul timp. Să nu vă opuneți, se anunță o zi plină de culoare, care nu va face decât să vă mențină zâmbetul pe buze.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 16 Februarie 2019
Stire din Fun : O mamă mândră de fiul său
Sâmbătă, 16 Februarie 2019
Stire din Fun : Cum să scapi de soacră
Sâmbătă, 16 Februarie 2019
Stire din Fun : Ce ai alege între pești și vrăbii ?
Sâmbătă, 16 Februarie 2019
Stire din Fun : Graba strică treaba
Sâmbătă, 16 Februarie 2019
Stire din Fun : BANCURI
Vineri, 15 Februarie 2019
Stire din Fun : Când nu știi să apreciezi un cadou
Vineri, 15 Februarie 2019
Stire din Fun : Dați-vă la o parte, trece Bulă!
Pagina a fost generata in 1.5227 secunde