HOROSCOP

247
HOROSCOP - hororr-1550108484.jpg

Articole recomandate

Berbec: Începi ziua cu încredere și curaj, o dorință puternică de a reuși, care te va susține să rezolvi la timp ceva de interes financiar. Sfaturi înțelepte vor fi rostite de cineva mai în vârstă din anturaj.

Taur: Nu trebuie să te simți singur, partenerul te iubește și te susține, trebuie doar să-i permiți să te ajute să depășești momentul dificil prin care treci pe partea financiară.

Gemeni: Dorința de a controla angajații sau colegii va avea consecințe nefaste pentru tine, s-ar putea să devii ținta unor jocuri de culise. Se recomandă discernământ în acțiunile pe care le desfășori la locul de muncă.

Rac: În această zi vei avea parte de posibile recompense financiare, de proiecte noi la locul de muncă, recomandări, iar dacă lucrezi pe cont propriu, de posibile asocieri avantajoase.

Leu: Cineva din anturaj apelează la ajutorul tău în rezolvarea unei probleme urgente. Faptul că găsești rapid soluția îți dă un plus de încredere în tine și te face să te ocupi mai riguros și de treburile proprii.

Fecioară: Este o perioadă de instabilitate acută pe toate planurile. Pot apărea numeroase complicații pe plan financiar și situații neprevăzute la serviciu sau într-o relație.

Balanță: Relațiile de prietenie vor fi în această zi în centrul atenției. Prin urmare te poți aștepta la o invitație în oraș unde cineva din anturaj nu reușește să își țină gura și divulga informații secrete.

Scorpion: Dacă ai bunuri de vânzare sau dorești să schimbi ceva prin casă ar fi de dorit să acorzi atenție sporită actelor, poți fi victima unei escrocherii, cineva s-ar putea să profite de naivitatea ta.

Săgetător: Vei învăța pe parcursul zilei de astăzi să te detașezi de ceilalți și de problemele de acasă. Se pare că te vei focaliza pe partea profesională, iar starea de bine va veni și la aflarea unei vești.

Capricorn: Întârzierile privind predarea unor proiecte îți pot afecta obiectivele fixate. Sentimental îți dorești să fii surprins de un gest de afecțiune din partea partenerului, dar nu trebuie să te preocupi doar de tine.

Vărsător: Se pare că șefii îți vor oferi motive să mai aștepți până trece un blocaj în firmă, însă tu nu mai ai răbdare. Simți că se impune luarea unei hotărâri pe plan profesional, poate schimbarea serviciului.

Pești: Atenție la stres, în ultima perioadă te-ai implicat în prea multe activități și ai neglijat propria persoană. Astrele te susțin să începi un sport nou, starea de bine va veni la primirea unui cadou, a unei vești, în mod întâmplător.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 13 Februarie 2019
Stire din Fun : Ziua în care toate merg pe dos
Miercuri, 13 Februarie 2019
Stire din Fun : Of, fir-ar! A început…
Miercuri, 13 Februarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 13 Februarie 2019
Stire din Fun : BANCURI
Marţi, 12 Februarie 2019
Stire din Fun : Apogeul pieptănului
Marţi, 12 Februarie 2019
Stire din Fun : M-ai întrebat, ți-am răspuns!
Marţi, 12 Februarie 2019
Stire din Fun : Pneumonia, boală grea
Pagina a fost generata in 1.7424 secunde